Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce se i s bih ako Bog da desiti ilii barem sa parlamentom punim govana
elita u bosni, tj FEDERACIJI je otudjila vise pomoci nego tamo.. FEDERACIJA je dobila vise dolara nego ijedna drzava za tako kratko vreme.. osim dzamija , malo sta je napravljeno sa tim.. zato elita iz FEDERACIJE sanja jos jedan rat ..ali ce ga tesko uspjeti izazvati .. bolje rat nego zatvor zbog kriminala..
Cekaj malo 14.01.2010. u 13:04 Ko su ti ili ko je taj ko cini Bosnu i Hercegovinu \" propalom drzavom \" ? ? Imenom i prezimenom ? Izvini ali nisam imao namjeru da te uvrijedim samo mi nije jasno sto je to sto cini BiH slicno Haitju ? Ako bi mi mogao to objasniti .
sto je najgore ta elita ce i sada iskoristiti svoju moc i vjerujem da ce mnogo novca koji haiti trenutno dobiva sa raznih strana biti otuđeno i neće biti iskorišteno u prave svrhe...kao što su i kod nas radili za vrijeme i poslije rata...tuzno
@odin Sta bi mi bez tebe tako pametnog i mudrog.
Cekaj malo 14.01.2010. u 12:50 Pa ako nisi shvatio pokusaj procitati pazljivo jos jednom , pa ako i tada ti ne bude jasno o cemu pise , kani se corava posla .
Haiti je uzor zemlja za nas,,,nase elite se isto ponasaju, sve dajidjici i amidzici svuda, veze i stele od privrede do politike, uvezani kao paukova mreza...ali je najgore da svi misle kako je to NORMALNO i tako to treba i ne moze drugacije...evo saopcenja novog TI Novim Zakonom o sukobu interesa BiH namjerava se potpuno obesmisliti institut sukoba interesa i tako omogućiti vladajućoj eliti da se može baviti privatnim interesom za vrijeme obavljanja javne službe, a uz sve to građani čak neće ni moći prijaviti sukob interesa\", saopćeno je iz TI BiH. svi smo mi Haiti
The Times o Haitiju piše kao o \"najnesretnijoj zemlji\" i \"propaloj državi\" koja je pored prirodnih katastrofa žrtva \"groteskne zloupotrebe vlasti i moći od strane malobrojne elite koja već generacijama tretira zemlju kao ličnu svojinu\". Je li ovo oni o Haitiju ili Bosni?