Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi srat sad sta hocete cackali ste ruse oko njihove kuce, sad il svjetski rat ili rep podnoge.
Fakat jeste otimačina, kao u 19 stoljeću. Anektirati silom dijelove teritorija druge države! Putin je prevazišao i Amere u bahatosti! Zaštita svojih intetesa u susjedstvu OK, jer je Rusija, ipak, sila, ali ANEKSIJA, HMMM!
a sta je ubit gadafija bez sudenja ili trazit neko nuklearno kod sadama. samo kad to eu radi to je ok. nevaljaju nijedni i bolje da necaclaju zemlju sa 11000 nuklearki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo nemojte balistickim raketama ispravljat granice
haj nije prvi put. kad je USA 80tih napala i osvojila Grenadu. niko USA nije stavio pod sankcije. nije ni kad osvojise Irak. na Krimu je barem vecijna Rusa i vise su krvi prolili za isti otok od Ukrajinaca i Tatara.
Kredit UAE od milijardu eura za Srbiju: Najveća džamija u Evropi gradit će se u Beogradu
Sta ti pises,ni sekunde te ne kontam,a mozda ni ti sam sebe ne kontas.
Ove kurve Engleske samo filozofiraju proslo njihovo vreme nema vise kolonija!!! samo dizu tenzije zavadili bi 2 oka u glavi!!!
Najslađe su pobjede kada bez gubitaka ostvariš cilj.
Seri, seri moj golube bijeli. Šta je sa Gibraltarom, Malvinima?
sad treba vratiti i sulejmana velicanstvenog i on vjekovima posjedovao pola evrope i aziije
mislis pokorio
ma zovi kako hoces ali ovo sve podjeca na onu narodnu uzmi ago koliko ti drago
i ovaj ga usra sta je nelegalno krim kosovo il makedoniju djelite zbog imena BiH ste vec pocjepali ide vam venecija skotska irska katalonija baskija belgija je bure baruta ameri doce i na vas red da se vase savezne drzave raspanu kosto su se i ostali raspali
Dzafer, gdje si ti pohađao osnovnu školu!?
u 3 razlicite skole i u 4 drzave
Klasicna otimacina zemlje.Sramota u 21 vijeku takva otimacina.
Treba sad kina indija i rusija da svjet preuzmu to je sljedece ako nastave sa sankcijama a realno imaju kapaciteta i resursa.
I jos je dodao da Foklandska Ostrva pripadaju Engleskoj jer su vjekovna engleska zemlja. Zavrsio je svoj govor sa konstatacijom da njegova zemlja nikome nikada nije otela ni pedalj teritorije.
...opet on o kosovu? :)
Pričaš gluposti...
Fakat jeste otimačina, kao u 19 stoljeću. Anektirati silom dijelove teritorija druge države! Putin je prevazišao i Amere u bahatosti! Zaštita svojih intetesa u susjedstvu OK, jer je Rusija, ipak, sila, ali ANEKSIJA, HMMM!
Krim je bio pokrajina, što znači da je ta pokrajina imala pravo da radi šta hoće. Isto tako je Krim kroz historiju duže bio pod Rusima.