Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podela granica na balkanu danasnje kao znamo potpisane su jos na Berlinskom kongresu u 19 veku a nisu uzete u obzir etnicke i istorijske granice!!! dugo Staljin je najvise Rusa poubijao za vreme svoje vladavine sa krima je iselio Kozake cak do Osetije jer su bili na strani Ruskog cara a Tatare (Evropske)je raselio zbog saradnje sa Fasistima!!!Prolistaj internet pise se svasta ako imas i malo inteligencije presudices sam!!!
KOGA BRIGA STO VI NECETE PRIZNAT,PA NI MI NE PRIZNAJEMO ONU GENOCIDNU DRZAVU NA TUDJOJ TERITORIJI IZ 49'
zato sto to ne pase Amerima
..čudesno..a kosovski oće..
sto? jel ti smeta?
inace, kosovari su zivili tu prije srba, a rusi su dosli na krim kroz staljina.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ma, da li je moguće da zapadni zvaničnici imaju dvostruke standarde? Prosto ne mogu da vjerujem..
nato priželjkuje referendum na krimu jer bi time drugi dijelovi ukrajine bili odvojeni od rusije. zato ovakvim izjavama i podstiču organizaciju referenduma. ukrajinski narod ne treba dati podršku onima koji ukrajinu guraju u ralje brisela jer će im biti ko nama na balkanu. rusi su isto govna pa im ni priklanjanje njima nevalja. zajebana situacija.
12:02 - Rogozin: Rusija da modernizuje oružje zbog pretnji Zamenik ruskog premijera zadužen za odbranu Dmitrij Rogozin je istakao da bi zbog pretnji Sjedinjenih Američkih Država i NATO-a ruska vojska trebalo da se opremi modernijim oružjem. "Nadam se da posle najnovijih pretnji SAD i NATO niko više ne sumnja u neophodnost dodatnog naoružavanja naše vojske i flote, kao i modernizaciju naše odbrambene i vojne industrije", napisao je Rogozin na svom profilu na Fejsbuku, a preneo sajt "Glas Rusije".