Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trla baba lan da je prodje dan , jasno je svima da su pobunjenici upotrijebili plin a poslala mu ga amerika ali to im nista ne pomaze ...
Zlikovca Asada i njegovu "jna" satrat'
ASADE BRATE NE STEDI GRANATE Puna podrska iz Republike Srpske u borbi protiv terorista,ako ih ne unistis i ocistis svoju zemlju,dovijeka ce ti smetati... :DDDDD
Badr remy2.koga ti podrzavas teroriste I pobunjenike koji rade po nalogu cionista ,ovakvi su nas gadzali s planina I treba ih neutralsati svim mogucim oruzjem pa I hemiskim
Pobiti sve pobunjenike koje podrzava amerika ako treba I hemiskim oruzjem
Nikada neće ni saznati. No svakako će pronaći žrtveno janje.
Kriza u Siriji je svakako " demokratska" ujdurma da se intervencijom NATO-a, zaposle ubilački resursi istih snaga. Zarada je što će se velike kompanije angažovati na logistici - profitirati. Koga briga za ogromne ljudske gubitke civila, te padanje "demokratizovanih" zemalja u dužničko i sva ostala ropstva. I najinteresantnije je da sva demokratizacija vrši nad zemljama sa izrazito islamskim stanovništvom!
Ja mislim da je Assad od početka znao da će se Ameri uključiti u ovaj rat, i zato se nadam da se je dobro pripremio. Neće moći izbjeći poraz, ali se nadam da će se i Ameri dobro opeći na Siriji, što bi dalo još više vremena Iranu za odbranu jer su oni sljedeći. Sretno braćo.
ne mora značiti da će biti poraz. ako se uključi rusija, bit će svašta. rusija itekako ima razlog da se uključi jer padom sirije gube izlaz na mediteransko more. iran zna da je sljedeći i on se mora uključiti, htio, ne htio, a tada se uključuje i izrael koji je ovo sve i izrežirao zajedno sa ciom. nepredvidivo je sve poprilično.
Pusti propagandu. Propaganda je danas najjače oružje u svijetu. Uključi malo svoj mozak. Ako i ubijaju žene i djecu, to je zato što je to kolateralna šteta nastala gađajući izdajnike, koji se kriju među ženama i djecom, jer misle iz toga izvući neku korist. To što kažeš za Ameriku (ili bolje reći Izrael) je veća istina od ove druge varijante koju nam serviraju. Pobunjenici su uzeli sebi za prijatelje i saveznike kršćane i jevreje, a to je zabranjeno po Kuranu (Al Maide 51). To je samo jedan dokaz kako ti borci koji se bore za Islam jasno krše FARZ. Uzeli su za prijatelje i saveznike ciniste i Amerikance, koji samo u zadnjih 20 godina su ubili milione muslimana i prikazali muslimane u najgorem mogućem svjetlu putem medija. Poveli su rat protiv drugih muslimana (halo šijje klanjaju 5 puta isto kao i mi, mole se istom Bogu...), što je još jedan pšrekršaj. Okani se ti gluposti da su oni nevjernici - vjeruj mi ima ih boljih od nas sunita. Dosta za sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i te kako ste vi spremni, kad je interes u pitanju. podrška sirijskoj armiji i narodu u borbi protiv vehabija i nato fašista.