Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego... sve nešto kontam, gdje će sad Turci preg.aziti Sr.be, ne mogu više na Kos.ovu, nema smisla, tamo su naši :)
Planira li Erdogan uskoro ići u Armeniju da ponovi gest Willyja Brandta ?
Bosnjaci su zvali prave Turke Turkusama! Malo si pobrkao!
Pa gdje su tvoji islamofobicni komentari na krizarske pohode po Norveskoj!? Pojela maca jezik kada si shvatio da postoji krscanski terorizam. Bas su ovi templari nepredvidivi. Bas kada smo mislili da ih je papa sve smaknuo prije par stotina godina, pojavi se ovaj sa istim zarom za masakriranje nevinih. Turska i ne treba clanstvo u EU, jer ce i onako Turaka 20 god biti toliko u EU da ce EU biti dobrim dijeom ovisna o Turskoj.
vratimo se svi na Ballkanu precima...hahhahaahhahhhah
@ampak Pa i cifutski Izrael je u istoj pa nastupa na svakoj evroviziji i evropskome prvenstvu u fudbalu, a ti cr\'kni od muke islamofobicna komunjaro zaostala!
I ti i onaj iznad tebe možete biti samo poturice ili turkuše, kako su vas Turci zvali.
@@poluturcin ja ne znam za ostale, ali ja sam Turcin!
Daj, gatibo odlucite se vec jednom. Jeste Turci ili niste Turci. Aja, vi ste ono kako vjetar puse. Kad vam stima da ste Turci, onda jeste, a kad ne onda niste. Hvala dragome All.. DZS da niste Hrvati (vise).
I u Turskoj je trebalo da bude scenario kao i u ostalim arapskim zemljama ali hvala dragom Bogu to vise nije slucaj . a Vi koje vrijeda rijec TURCIN mozete crnkuti, ali pazite sta pricate ipak za vecinu od Vas oni su Vasi preci vise nego sto je slucaj kod Bosnjaka sto mi i ne negiramo i time se ponosimo :) ... Sto se tice turske i gdje se nalazi uzmite malo atlas, iliu pro-guglajte i etc. Ipak nije na domet znati odakle poticete :P
Turkija do Tokija
Ma jok, kakva kriza, hahaha... Silom stvorena država i raspast će se silom, i to iznutra. 42 turska generala u zatvorima!
All.ahu ekber!