Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite krstaške naciste, fašiste i ostale kršćanske ekstremiste nek se guše u vlastitim govnnima...što biste ih vi sada čupali iz blata, kad vas naguzuju decenijama ne dozvoljavajući da uđete u EU...možda je to i bolje za vas, što biste vi hranili grčke ljeng.uze ??
Evropa se neckala da primi Tursku, na kraju ce se Turska neckat hocel primit Evropu. I na kraju nece jer Evropa vise nikom trebat nece.
Evropa je pred slomom,,,,a Turska pred ponovnim usponom .....
@ @IV; @m: Smatrao sam se pripadnikom bošnjačkog naroda sve dok Bošnjaci nisu počeli pljuvati sami po sebi, uvlačiti se u a....i otvor Srbima i Hrvatima, Evropi, SAD-u itd. Bio sam Bošnjak sve dok se Bošnjaci nisu počeli okretati onako kako vjetar puše, bez vlastitog stava o nekim važnim pitanjima. Bio sam Bošnjak dok nismo počeli zatvarati svoje branioce, hapsiti ih i ponižavati kao najgori šljam. Bio sam Bošnjak i dok nismo počeli gaziti svoje svetinje, izdavati ovu zemlju i šta sve ne. Ali nakon svega ovoga ja se odričem svoje etničke pripadnosti jer me sramota nazivati se Bošnjakom. Hvala na pažnji. PS: Ovo objašnjavam tek da ne mislite da sam Srbin, ne dao mi Bog.
SVI SMO MI TURCI!!! kakvi rvat, kakve gedze, kakvi mosnjaci, kakvi siftari... samo TURCI i niko vise. eeej, 500 godina, da su dnevno jahali po deset \"nasih\" domacica na citavom podrucju koje su kontrolisali, bilo bi nas danas nekoliko miliona (koliko nas i ima). ;))
braco turci! ma koj ce vam \"krompir\" eu, drzite se afrike, azije i evrope do BECA. dalje od beca ni makac. eu je govnjatrija cionistickoanglosaksonska, ako bi i usli, samo bi glavobolju imali.
Pocnimo guziti srpsku celjad za bolje sutra, za beli luk i buducnost ciloga svita. Ja znam put zlatnih kasika, krenimo odavde http://www.youtube.com/watch?v=UUJ4ZCfwKgw
@ IV !!! Ovako pise insan koji nema mozga.
ima jedan,skonto mi je mail..neki vlah i pise da mi se ken ja u mezar, i da su mi dedovi uterani nozem u islam, i tako to....ja mu pisem da mi kaze kako se zove pa da se nademo da mi kaze to u lice...al draga braco muslimani,znamo sta je vlah jel tako,kukavica koja s brda puca iz snajpera na djecu....i o sebi tvrde da je ponosan i pripadnik velikog naroda.....TURCI PUSTITE EVROPE HAJMO SVI ZAJODNO OPET U VELIKO OSMANSKO CARSTVO .....
To majstorem :), guziti al ne ljubiti:)
kao prvo poserem se na sve crkve sirom svijeta,kao drugo poserem se na vlaskog patriarha, kao trece, turci malo grijese,nego trebaju uzet puske u ruke i napast srbiju zarobit je i guz it njihove zene da im budu sloge ko predhodni 500 godina... to je za sad sve havla
Srbi, najgore ZLO na Svijetu! Sto u prevodu znaci \"BOLJE BITI SMECE NEGO ZLO KO STO SU SRBI I SRBIJA\"!
http://www.youtube.com/watch?v=X-PfQO5_GMk&feature=channel_video_title
Ovaj političar je pametan, za razliku od našeg smeća. On se nikome ne uvlači, već podsjeća Evropu na davno data, a neispunjena obećanja. Turska želi u EU zbog tržišta od 450 milona ljudi. Njihova privreda je spremna da osvoji evropsko tržište, za razliku od nas, koji ne možemo ni u susjednim zemljama prodati ni litar mlijeka.
Oni to samo govore da mogu da naprave unutrasnje reforme zemlje. Te reforme oznacavaju kao priblizavanje evropskoj uniji, a ustvari zele samo sa skinu generale i ostale sa vlasti u sjeni. To rade otkako je dosao na vlast Erdogan. Mislim da nisu jarko zainteresovani za clanstvo u EU. Turska je ogromna i lijepa zemlja na cetiri mora. Ogromne razerve kamena i ostalih sirovina. Imaju svoju kulturu, kuhinju, muziku, filmove, cak i naucno-fantasicne parodije. Prave most i tunel iznad tj. ispod Istanbula, prave i vjerstacki kanaln pored Bosfora, hilajde prodova prolazi Bosforom svaki dan i milioni auta preko mostova. Oni ne trebaju EU po mom misljenju i ne zele je.
jeste.... pokretac rasta islama
ja bi sve vas molio da malo razmislite ili da se malo raspitate da vidite kako EU funkcionise i zasto nece da prime tursku a ne gluposti da pisete