Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rahmet mu dushi, ne d'o bog nikom.
Kotroman je obolio od četomanije.
besposleni američki crnci. Ovo nije rasizam, ovo je prosta činjenica, da su crnci u Americi najgora stoka koja postoji. Besposleno, lijeno, sklono svim oblicima kriminala i u stanju da uradi sve i svašta. Nešto ko kod nas cigani, samo agresivniji.
Franz Majune jedan!!!!!!
dosadno im bilo pa da ubiju momka na brutalan nacin..zamisli na sta ce ubice biti spremni u buducnosti da rade..ccc
Iskreno vam kažem, da je bilo obrnuto ovo bi se nazvao terroristički napad
Don'tcare nabijem te na k**inu kad tako mislis!
uzasno. jadno dijete. da je makar ovdje ostao u najgorem slucaju bi mu pucali u noge. ovako, sa histericnim crncugama (a najgori su ovi glupi balavci) nemas sanse.
joj komentara odron od ljudi
Tako vam je to moji bosanci kad živite u SAD - bolesnoj zemlji sa bolesnim ljudima.
Nema to veze gdje zivis, eto jest nam Bosna super....
Ti se drzi svoje Bosne, idiote zatucani!
ovo su afroamerikanci
Cuj izasao iz kola da se svadja dok su mu cekicima udarali po autu.. E moj Bosnjo nikad se pameti dozvat.
Amerika - čemerika! :(
De tuko pricaj o zemlji za koju nit znas gdje je.
@9, tvoje neznanje bezgranično! :( i tvoje @capone :( Najnovije istraživanje je pokazalo kako stanovnici SAD-a nisu upoznati s pravim stanjem u zemlji, te nisu svjesni siromaštva koje pogađa 33.000.000 njihovih sugrađana, objavila je američka katolička agencija CNS. Prema istraživanju koje je proveo Media Research Bureau iz Washingtona, Amerikanci smatraju kako je u SAD-u između milion i pet miliona siromašnih, te ističu da je za zadovoljavanje minimalnih potrebna četveročlane obitelji godišnje potrebno 35.000 američkih dolara. Podaci američke savezne vlade potpuno su suprotni od mišljenja građana – u SAD-u je oko 33.000.000 osoba koje žive ispod egzistencijalnog minimuma, a četveročlanoj obitelji godišnje za preživljavanje, odnosno da bi bili iznad toga minimuma, treba 18.000 dolara. Katolička biskupska konferencija SAD-a svakoga januara priređuje medijsku kampanju kako bi upozorila na problem siromaštva. U SAD-u ima 6.000.000 beskućnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aww :(
Nadjite mi jedan kom od srba gdje kažu jedan manje i slično.
Koji peh lik izbavi se od zla u Bosni i docekaju ga u obecanoj zemlji sa cekicima
...još koja godina, i ovo će posati naša svakodnevnica...rahmet mu duši, na pravdi boga smaknut...
MOJ COMMI AJD ZNAJ MOZDA IM JE OVAJ NAS MATER OSOVO
...u americi to možeš samo sa škorpion pištoljem za pojasom...sa neizvjesnim ishodom.