Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa budalo,o cemu pricas? I dan danas vas otkopavaju u tri smjene !
ma sta ce grcke p ne smiju disati do turaka tamo...
Krivoslavno brabonjavo troprstasko prdoslavna braca po genocidnosti su slozna bila zajedno sa krepanim Rusima i nema gore dvonoge prljavije marve od tih Vlaha.Grci su cigansko karavlasko Indijsko plemensko pljackarska nomad naseljenih Indijaca.Grci=Genocidni Kacavendini brabonjasi i Rusko pljackarsko bijedni pijani krivoslavci ,smrdoslavci i prdoslavci su najveci sljam koja hoda na dvije noge.Opet ce oni biti sluge kao sto su uvijek bili.Oni su izgubili svako moralno i legitimno pravo na BiH.Odbrana i ciscenje genocidnih brabonjasa iz lijepe Bosne je farz koji svaki Bh patriota mora da zna i za sto se treba da sprema od rodzenja.Kosovski Albanci su najbolji primjer koji trebamo i moramo slijediti kako natalitetom i sviom metodama preuzeti kontrolu a naoruzati se za osvetnicko oslobadzanje nase lijepe Bosne.
Vidite ove zastave i zlocince na slici? Zastave su davno popisane a zlocinci davno oleseni. Amen!
celiji haskog tribunala hudo gude guzle Jadovana!
Aferim Asime i Almire za clanak a i grckom hrabrom novinaru,trebali bi mu dat neku pocasnu nagradu jer rijetki su ovi novinari,ko\'ko se sjecam imala i i jedna hrabra grcka novinarka koja je pisala o ovom. TUZIT sve drzave koje su podrzavale genocid u bosni i Hercegovini,ne spavaj ZRTVO fasizma i genocidne srbije i njenih saveznika,TUZI! BiH4EVER!
@rajvosa60: Jes\' to ti ljubomoran sto niko nece da se bori za vas komu*njare ili bolje reci umjesto vas, posto je opste poznato da ste vi komu*njare podrumasi koji samo cekaju da se rat zavrsi pa da ugrabite kakvu funkciju. Vi ste najvece izdajice u Bosni i supljarosi. Svima nesto pametujete i supljirate ljepotu, pravdu i moral, a pod vasom vlascu su je nepravda najveca i drmanje naroda u mozak najperfidnije. Nece se za vas niko boriti niti za onog sepavog titu, grobu mu se trag zatro i kosti jedne u druge utisnule.
Pravoslavni mudjahedini.Kratko i jasno-PRAVOSLAVNI MUDJAHEDINI.I sve tri strane u ovim ratovima papaka imale su te \"dobrovoljacke\" odrede raznoraznih smrda,narkomana,lopova,jebaca matera.... a sve pod plastom toboznje vjere.PRAVOSLAVNI MUDJAHEDINI ili teroristi.
Idem ti ja neki dan poljanom i stadoh u govno ...A neee, nije to bilo govno , to je bila srebrenicka iskopina ! Upropastih cipele ! Mnogo smrdi !
Zalosno ali mi samo mozemo sebe kriviti sto smo se odvojili od svoje vjere i krenili putem nevjernika eto u tom je problem. zalosno
Povlacenje je jedno a zauzimanje drugo. Ko pregazi grcku za sedam dana :) Turci, njemci. A kad se povlacis onda tu nema borbe.
Pusim kvalitetno i jeftino. Idem i po kucama. Diskrecija zagarantovana.
Grci losi u ratovanju.pa ko jeb**** pobi onolike Turke i sve poturice protjera ili pokopa u oslobođenju Grcke,isto vrijedi i z a Bugare
Aaaa braco Grci, slabo, slabo. Da ste barem nakupili brjke ko mi pa da pricamo, ali ovako...moracete opet.... tri,cetir\' sad!!!
Ma j.beš grke, bijeda je to k\'o i ova im bratija, nema to časti kol\'ko je crnog iza nokta.