Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidimo ... 60 eura puta 30 dana je 1800 eura mjesečno ... koliko kućanstava kod nas može sebi priuštiti ovako nešto
Pa zna li itku u ovom forumu ukljuciti malo mozga I razmisliti o cemu se ovdje radi. Njemacka (+ vazali) su privatizirali ECB za svoje potrebe i "otkacili" Grcku iz evropskog platnog prometa. Da nezaboravimo, ovdje se isto tako radi o Grckoj CB. Zamislite da CBBIH ne salje novac za recimo Capljinu ili Bihac i da su tamo banke postanu nelikvidne. Potpuno isto je uradio Milosevic kratko prije rata kada je jednu po jednu republiku izbacivao iz monetarnog sistema. Njemacka vlada postaje sve vise fasisticka, pa vi vidite kako cete danas Merkelovci lizati guzicu.
Grčka Vlada zatvorila banke kao da nema stranih banaka u ovoj zemlji. Jedino na banke u bilo kojoj zemlji evrope Vlada nema uticaja.
Babylon^2.
radiš li rođo gore u švedskoj NERADIM pa što rođo,što neradiš? @EBAJIGA ,NEISPLATI SE. RAZLIKA IZMEĐU ONOG ŠTO RADI I ONOG NA SOCIJALI JE OKO 400 MARAKA pa reko tako ti je i u nas u bosni rođo moj onaj što radi ima oko 400 maraka a onaj što neradi nema ništa. ŠVEDSKI STANDARD DOSTIGOŠMO :)