Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOGA MI, NAŠA VLADA JE NAMA DALA HRANU, SVAKI DAN NAM OTVORI BAR PO JEDNU JAVNU KUHINJU. I MI BOSANCI I HERCEGOVCI PUNI PONOSA, GLAVU GORE, ZAJORDAMIMO I VELIKIM KORACIMA, ONAKO DOSTOJANSTVENO PRAVAC NA KAZAN. UBIO IH BOG, INŠALAH, DO ŠTA NAS DOVEDEOŠE MUDRE GLAVE.
Dobra reklama za EU i kapitalizam.
Vlada RS-a I Dodik odobrili 56KM pomoci u hrani za Grcku.. 32 komada peciva 750g parizera 6 pakovanja hrenovki "Vi ste nama pomogli kad je nama bilo tesko"..izjavio je Dodo!
Ma nece se ovo usvojit,boli njih
Ma Grcka je ko "beton" sve to oni sami (a' u k..rcu) mogu izfinansirati! :)
Ma naši su u nekom svom svijetu i misle da nam je svima dobro kao i njima.. Tako da je ovo za njih besmisleno..
TRAŽIMO I MI U BIH PROIZVODNJU AUSPUHA ZA DALEKOVODE GDJE ĆEMO ZAPOSLITI 540 000 MLADIH LJUDI...