Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se kofrce, sad ce svakako morati ta ostrva Turcima da prodaju, kad prodaju sve ostalo jer duguju vise nego vrijede...
Turcin sa Njemackim drzavljanstvom
turci ce unistiti njemacko drustvo, ne integrisu se kako treba i podhitno treba regulisati taj problem...
kako su turci krenuli njemacko drustvo ce nestati mozda za 200 godina na njemacku zastavu ce staviti polumjesec.
samo nek se turci mnoze u njemackoj a nek i dođu i u bosnu otvorena su im vrata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerovatno je špijunirao primjenjeni model bankrota, koji svijetu nije baš najjasniji, sve do Grčkog scenarija..
Opasan je dedo, nema šta :) Ja sa 72 godine ću moć špijunirat samo komšinicu Nizamu.
Vi komunisti nece ni dozivljeti 72 mozda tako oko 45 cete umrijeti od otkazivanja jetre zbog prevelike kolicine alkohola.
@poglavica Tako to ide, govna žive dugo, a ljudi kratko. Ne znam kakva piletina od mozga je povezala komuniste i alkohol. Svaka čast za kreativnost. Pa i Tito je živio haman stoju. Biće da je bio musliman po tebi.