Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko je odgovoran za ovaj veliki problem....prije 4 godine za Libiju i Siriju nismo nista culi lose,pogotovo za Libiju u koju su odlazili i nasi ljudi,trbuhim za kruhom...danas,ti Libijci i Sirijci masovno preplavljuju Balkan i Italiju...sve ih poslati u Francusku,USA,Britaniju,Njemacku koje su odgovorne za njigovu nesrecu
EU i Amerika su ratovima i sankcijama napravili ovaj problem.Sad nek prime ljude.Svi su trcali da glasaju za rat protiv terorizma sad nek placaju.
ovako su nekada i nase izbjeglice lutale svijetom, bili prognani i gledani sa gnjevom.. zato suzdrzite se glupih komentara..
Da su bog'do i nesto primili od tog normalnog svijeta,mozda nebi listom glasali za SDA ko' sada.
Interesuje me kuda ce ici za zapadnu Evropu kad Madjarska zavrsi zid prema Srbiji. Nema bas mnogo opcija...
Treba biti posten,internet je svima dostupan,ljudi bjeze u normalne zemlje,jednostavno nece da zive s'kamilama,"minjak" je svakom drag!
de ne valjaj gluposti.. nisu oni tu iz radosti.. nekad je bolje suzdrzati se komentara..
Vecini izbjeglica zemlja nije u ratu,sem Sirije i Iraka,a glavni razlog sto bjeze je ekonomska situacija.Nije bilo isto 92'-ge pobjeci iz Sarajeva ili iz Zvornika.Ovo drugo si moro',a prvo si dezerter,kukavica ili manjina!
fine mu pustekije :) masallah