Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vojno sposobne odmah u vojni kamp, obučiti, naoružati i vratiti nazad, neka se bore za svoju državu, kao što su i europljani se borili za svoje.
ww2,ww1,....
Braco u Bosni pravo :D
Zasto bjeze od slobode i demokratije koju su im doneli EU, AMERI I NATO?
A zasto bjeze bas njima,kijafirima?!
Jos samo da nam ima malo vise djamija u EU,rijesili bi sve probleme!
Sirotinjo i Bogu si teška. Tužno.
Zviz- šta ti znaš kako ko koga tretira i ko bi koga prebio, nego haj ti na svoj forum o siriji sa bradama pa tamo palamudi o svojim precima i svojoj domovini brada...
Izgleda ovim ljudima najbolji spas je smrt. U Italiji ih tretiraju u zatvorima, u Grckoj bi ih na mrtvo slovo prebili. Tako da summa summarum... zalostno ali realno. Nigdje nisu dobrodosli..
Baš bi se u Grčkoj usrećili. Žao mi je ljudi, žao mi je što im se u domovini dešava rat, ali ja se ne pitam.
Sa obzirom na nadmorsku visinu, rekao bih da su gore. Al razumijeli smo se.
pa ima li ovim jadnim ljudima igdje spasa??
tacno tako, gdje god se okrenu katastrofa ih ceka, moze li gore
kada ovo vidim sretna sam sto sam u Bosni rodjena