Sastanak Papandreua i Samarasa
0
Grčka: Postignut dogovor o novoj koalicionoj vladi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad EU-a KAZE da se mora, onda se mora..... EU-a vec godinama podrzava unistenje drzave Bosne i Hercegovine.....to je ta realnost koju BOSANCI dobro znaju.!!!!!!
grcka je propala, davno prije raspada Jugoslavije.
Propala grcka..... Ovo je samo za sad jedna probusena guma za spsavanje......To je jako dobro shvatio Papandreu...
jel to opet neka europska sergija za Grke ??
Po svemu sudeći, ostavka premijera Papandreou-a i formiranje nove koalicijske vlade ujedno znači kako je Grcima uskraćena mogućnost ikakvog odlučivanja o vlastitoj sudbini. Kako stvari trenutačno stoje, europski \"paket pomoći\" biti će implementiran bez obzira što o njemu mislili građani Grčke. Europa nudi Grčkoj pomoć od ukupno 130 milijardi eura, ali po posebnim uvjetima. Ukoliko Grčka prihvati plan morati će provesti žestoke rezove koji uključuju masovno otpuštanje radnika iz javnog sektora, privatizaciju brojnih državnih kompanija i smanjenje mirovina.
pa i mi imamo Dodika i Tihica pa ne protestujemo
oj kako je ruzan frajer i ja bi protestovo da sam Grk
-Kad su grci bili karakter nikad ,sta su odlucili jos prije 10 godina da se zaduzuju po svijetu racunajuci sutra nek (EU) kasa vrava dug za njih.
mogu oni,nemaju zlatka,tihića,dodika,ćovića,ćavića...i to do kraja života
1. ŽELJO