Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E koje su to zatucane seljacine. Radije potonuti nego da ih grcka spasava. Grci su isto cigani ko i turci ali oni bi rado prihvatili pomoc od turaka u ovakvim situacijama. Dokle ide taj nacionalizam cudo jedno.
mufljuz nek si ti naučio riječ kusur
PA STO VAM NE POMOGNU KAD SU SILA??
polupotonuti? kako sam uspio prozivjet 30 i kusur godina a ne naucit tu rijec....
Turska je na pravom putu, jos malo pa ce Balkan konacno dobiti pravog vladara Tursku.Mnogi su se uspanicili od rasta moci Turske pa pokusavaju svim i svacim da ih sprjece u razvoju, prave razna poturanja, ali to Tursku samo pravi snaznijom, i zato Bosnjaci imaju cemu da se raduju, dolasku jake i demokratske Turske na Balkan.