Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što već rekoh,probušim im mater grčku
@kralj_kikser nisi ti morski pas, ti si obični avlijaner, onaj buhavi, olinjali. mali pujdo :)
@kralj_ kikser pa to sam ti i rekao srećo. da si pujdo, a pujdo je ker
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma bitno je da arapska elita razbacuje pare na fudbalske klubove. *ebeš izbjeglice ..
Svi su hriscani govna samo to vjesto prikrivaju,ali na kraju to uvijek izadje na vidjelo!
Jos malo pa ce cijeli Bliski istok doc da prdi na racun Evrope.
Da Bog da mu njegova smrt bila utapanjem u najhladnijoj vodi !
Kao, što rekoh. Najveće zlo na ovoj planeti su pravoslavni kmetovi. Turci su za sve krivi. Trebali su to regulisati kada su mogli.
A nekad davno u doba Heraklita, Aristotela, Pitagore i ostale ekipe varvarima su se nazivali svi neGrci. Ne smijemo tvrditi da su zbog ovog bušenja čamca svi Grci oduvijek debili, niti smijemo braniti ovakva djela samo zbog slavne prošlosti tog naroda. Isto je i sa Arapima, Indijcima, Njemcima itd. Ubi nas generaliziranje.
Bože, pa zašto zlo vlada svijetom? Ko je vladar svih svijetova?
Kad ovako nesto procitam, zaledi mi se krv u zilama. I sjetim se utopljenog djecaka na obali. Pile malo kome je ono krivo? Stid me, stid me sto zivim u ovom svijetu u ovo vrijeme.
Samoubistvo je protivno mojim načelima. Ali da sutra bude smak svijeta i da konačno svi stanu iza svojih "djela" ne bih zalila. Pa da vidimo tog Boga koji opravdava ubijanje nedužnih za bilo koji cilj.
Izgleda se imigranti, pardon kolonizatori moraju snaći u velikom moru, punom opasnih riba!
Kad vidim koliko mržnje u komentarima umno nedoraslih nije mi jasno kako nikom ne padne na pamet da Klixu zabrani ovakvo objavu ovog divljačenja. Zar nema nikakve instance da suzbije ovo sranje. Barem neko ko direktno briše one komentare koji se seru na sve što je ostalo humano u nama.
grci srbi zidovi bugari rusi rumuni sve to treba.......
Zašto Bugare?
Ovaj štap nije štap za bušenje nego MEZOMARINER plastični štap koji ima svaka jahta brod itd... a koristi se kad čovjek ne moze rukama da se uhvati/dohvati za neki objek na moru i sl
ŠTA ĆEŠ DANAS SVAKO IMA PRAVO DA PIŠE.
Jok možda je selfi štap što svaka jahta mora imat..pa vidiš da budiš čamac majmune
http://saff.ba/kada-metalni-okvir-gola-usmrti-dijete-u-sarajevu-digne-se-cijela-hajka-a-kada-se-to-desi-djetetu-kod-prnjavora-niko-i-ne-obraca-paznju/#.VlIZ8eI9iM8
Odlično, samo potapljaj islamističku ciganiju!
O još jedan isfrusrirani junfer. Zao mi te je stvarno, plati ako ti je tolika frka, na magistrali za 5 evra.
Seljak, ne piše se POTAPLJAJ... Način na koji pišeš govori da si neotesani, neobrazovani i primitivni seljak bez mozga, koji od bolesne mržnje nikada neće biti u stanju da progleda.
grcki cetnik..
u mome svijetu samo ALLAH DZELESANUHU vlada,.....
gdje sam ja nesto ih nema bas puno od 92....gotovo nikako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...utrpat ga u gumenjak. i probušit.
...moglo je to i bolje :)
...ni najmanje se ne šprdam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)