Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grcka je propala...nema joj spasa!
ne znam...
I da, zemlja se zove Bivša Osmanlijska Provincija Grkistan, *** im Makedonci mame karavlaške.
Prijete i u Bosni ovi neonacikomunisti i braća im četnici, konstantno
Ako se Turska umijesa bice belaja, bice belaja :-)).
Pravoslavna posla, ako se Turci samo malo nasale zgazit ce ih ko pjan govno, a da ne bude poslije "Ko nas bre zavadi"
cuj grci neonacisti...zar postoji i to...znaju li oni ko su bili nacisti i koga su htjeli da istrijebe...izmedju ostalih i cigane=grke...svasta...jos samo fali da se pojave jevreji neonacisti i crnci neonacisti...
A znaš li ti da je Karl Marx izjavio da 'Srbi i Hrvati su poludivlja plemena koja treba upregnuti ili istrijebiti'' pa se ipak Smrdi i Krvati skupa sa glupim Bošnjama i dan danas lože na njega i smrdljive zločinačke ideologije koje je izrodio.