Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spasit ce njih(sebe) europa pa makar cijeli dug im trebali oprostiti.
Grcka €uropska -rupa crna rupa-,to samo grcka smeca mogu i dice se sa tim ortodoksi k´o -c.e.t.n.i.c.i- ,zamislite -da im se otpise 63-milijarde €,kako kaze Angela Merkel da se spasi (EU) i €uro,pita se neko ko im je davao taj novac Banke.
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) . Objavi da ti je Grčka dužna 800 milijardi i da si spreman joj oprostiti polovicu. Jeste prevara, uvjeri se.
SVI NA LJETOVANJE U T U R S K U !!!!!!! :)))
Ko je posudio tolike pare Grcima i odakle mu tj. gdje ih zaradi?