Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sviđa mi se kako se slučajnosti poklapaju... mogao bi čovjek pomisliti da je sve izplanirano.
Terorista ponio pasos kad je krenuo u napad! Ma dajte ljudi! Pa ovo je isto 9.11. kad su u rusevinama nasli pasos teroriste! Sve izgorilo a pasos nekim cudom ostao u savrsenom stanju!!! PROPAGANDA!!!
kako ce ovi da nesto saznaju kad im se non stop manta u glavi od milijardi duga I duga
Kažu Bošnje primite izbjeglice u kuću, dajte im kafe, bla bla bla
među izbjeglicama je puno infiltriranih terorista,evropi prijeti katastrofa,možda je ovo samo početak,oni su ovu"čorbu"dobrim dijelom i zakuhali Kada vas je Gadafi upozoravao niste hajali,pravit će te vi njega od ilovače i vi i normalna Libijska plemena
Ubit sve maslimane, jedino rijesenje za planetu zemlju.