Poruke iz Argentine
0
"Grci, ne slušajte MMF!"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je montirana podvala koja stize od odredjenihargentinskih interesnih krugova, koja ima za cilj diskreditaciju bosnjackih svjetovnih prvaka i azene uvuleme na celu sa nasim Carem.
Glupi Bosanci, slusajte MMF i svoje kriminalne vlasti koje bacajuci cijelu zemlju u gladno zdrijelo ove bande pljackasa zeli kupiti jos 4 godine vlasti na predstojecim izborima, ali ukoliko na vlast dodje zlikovacki klan obavjestajca i mafioza Scepe, zalit cete i moliti boga da se ponovo vrati zlotvor sa Kovca i zki šamački izdajnicko-pljackaski klan koji je ovu zemlju i njen narod vec odavno sahranio. Jedini spas lezi u tornadu koji ce ih sve pomesti.
Ne psuj petre unuka sebi napravio.
e ovo i nas sve čeka
MMF i Svjetska Banka su privatne banke koliko god vi mislili da je to nesto svjetsko i \"zajednicko\"! Cak je i Americka Centralna Banka kao i britanska tzv. FED i BoE su privatne banke! Procitajte \"Komitet 300\" i sve ce vam biti jasno! Covjek je 90-tih pisao o ovome danas! ;)
Vijerovali ili ne MMF i Svjetska banka su je privatne banka u rukama židova-jevreja, koje rade u cilju privrednog porobljavanja pojedinih zemalja. Savjetujem da pročitate knjigu \"Stoljeće rata\" od W. E
@petar sta je petre jebao ti ocu majku
@mufljuz: Baš sad nešto razmišljam o tome. Svaka čast! ;) Tužno, ali istinito.
Grcka je kriva sto je dozvolila da dode u situaciju gdje MMF ucestvuje u spasavanju kolapsa drzave. MMF prati svoje interese, kao i svi ostali, i koriste drzave koje su upale u probleme najvise svojom krivicom. Grci zele da sa malo truda zive na visokoj nozi, sto neko vrijeme i funkcionise. Racun stigne kad-tad.
Nemojte se iznenadit ako argentinskom predsjedniku otkazu motori na avionu ;)
e moj patriota,otvori oci!!!!! mmf nije ok organizacija! bice sve gore i gore....
yeebem li ti admine sve zivo i mrrtvo. dijete ti prrchim ono najmanje sto imas.
Patriota bolje ti ne lupetaj na pamet nesto ako nemas pojma,slusaj ova dva pre tebe. MMF je grupa super bogatih zidovskih bankira kojima cilj nije jos para nego vise moci u globalnom smislu,zato koriste pomoc koju uslovljavaju,zato koriste economic hitmane,imaju nenormalne zahtjeve i kamate i hoce da diktiraju svakoj drzavi preko kapitala. Cak i ukidanje veteranima iz bosne nije ideja bosanske vlade nego MMF oce malo da kuvaju situaciju opet. Malo se informiraj ko i sta je MMF i svetska banka a ne da slusas medije u njihovom vlasnistvu sta kazu ko su oni!!!
MMF je ok organizacija, ali vlasti u pojedinim drzavama koje se zaduzuju su obično debelo u korupciji i kriminalu (privrednom) pa im takva institucija dobro dođe za kupovinu socijalnog mira.
mmf i svjetska banka nastavljaju sa porobljavanjem...