Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....pitam se nisu li ti francuzi malo mazohisti.......grade izbjegličke logore po parizu a ovi im rade sranja u kontinuitetu...
Treba Him poslati onu zicu sto su na brukali sa njom na evroviziji..
Kakav je ovo clanak???? Naslov i podnaslov.... chicha micha,gotova pricha... a teksta i govanaa...
Originalni naslov je "Paris mayor Anne Hidalgo to open refugee camp in the city". Mislim da su "camp" trebali prevesti kao "kamp" a ne "logor", jer izraz logor u našoj zemlji ima jako negativne konotacije. Osim toga, ove proruske pudlice odmah laju na zli Zapad premda se u ovom slučaju radi o hvale vrijednom potezu, ženi je zaista stalo do tih izbjeglica.
Eto ti civilizacije i k*** logore ko u II svjetskom ratu , nemojte praviti logore vec prestanite ratovati i unistavati ljudima domove po africi i istoku
angazujte srbe kao konsultante, oni su stručnjaci za logore. Dobićete i bodljikavu žicu gratis
tzv vojvoda, nije vama ovo s logorima i ubistvima od juce. Pa i u 2. svjetskom ste klali i ubijali (istocna Bosna, istocna Hercegovina itd). Volite vi to, pogotovo nad civilima. Ovaj put ste to sistematski radili, pa je bilo i vise zrtava - naucili ste nesto od ustasa. Problem je sto ti i takvi kao ti to i dalje podrzavate, i opet biste radili. I kakvim se ljudima vi onda nazivate.