Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove zemlje su fakat pokusni kunići za bolesti novije generacije
Allah nije dao ni jednu bolest a da za nju nije dao lijek, osim smrti.
simpaticno @Naslovnica1.. Allah dzellesanuh stavlja robove u iskusenje takodjer Poslanik a.s. je rekao da vjernika ne ubode ni trn a da Allah ne oprosti odredjeni broj grijeha postoji mudrost i pozadina iza toga koja je jako duboka i na njoj su milijardu i 600 miliona stanovnika a prije nas je bilo jos toliko na sva pitanja je odgovoreno davno samo sto vi ne gledate na odgovore lakse je rec sve je slucajno da te Allah uputi brate i da ti khajr
@slabic a zar nije jasno da za smrt nema lijeka tj. za nju nije dat lijek, sa druge strane Allahov Poslanik a.s. pricao je najjezgrovitijim jezikom tako da se jedna rijec moze prevesti na nekoliko nacina a to za meleke Allah dzellesanuh nas obavjestava o takvim i Kaze u svojoj casnoj knjizi "Kada bismo im meleke poslali, i kad bi im mrtvi progovorili, i kad bismo pred njih očigledno sve dokaze sabrali – oni opet ne bi vjerovali, osim ako bi Allah htio, ali većina njih ne zna."(El - An'am, 111)
Eh blago Gvineji. Kakav bi mi tak organizovali vatromet kad bi istrijebili SDA HDZ i SDS viruse !