Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trava nije nigdje legalizovana u svijetu. u holandiji je dekriminalizovano posjedovanje iste. postoji razlika izmedju dva termina. dekriminalizacija je kad posjedovanje trave nije kriminalno djelo. to su u holandiji uradili ne zato sto je vecina stanovnista zeljela, nego zato jer policija/sud jednostavno nisu mogla fizicki porovoditi zakon.
Džudža je lijek, jednom shvatite, hej vi gore s brda, idite, idite...
Droge su veliko zlo.Ne mali broj slicajeva da se osobe koje su bile pod nekim narkotickim sredstvima pocinili i najgore zlocine i nasilje.
za nas u redakciji Sarajevo-x.....California je zemlja a ne drzava S.A.D-a ......yeaaaaaa lets get high
U holandiji po zakonu mary jane uopste nije legalna, samo u onim coffe shopovima se moze uzimat,ali tamo policija dopusta i da se ima kdo sebe za svoje potrebe.
u ceskoj je sve legalno, pa i heroin , zabranjena je samo prodaja.
koji levati nevjerovatno
sigurno su mislili na americku drzavu, ali kako bukvalno prevode nije cudo da je nerazumljivo
\"Time su propustili priliku da budu prva zemlja koja je legalizovala ovu opojnu drogu.\" Zar vutra nije vec legalizovana u Holandiji? Koji je drugi razlog sto se ide u Amsterdam?