Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo zlo...........
Zlo koje opasno uzelo maha.
@pussylover gadno su na meti.......to je tacno
Majku im lopovsku, terorističku. Trebam u Stambol za 2 dana i vidi sad ću morati Centrotransom kako stvari stoje.
@Matja HAHAHAHAHAHA
Isti sam brate trebao 1.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozete i te kako mozete ,sklonite onog tapira erdu,bitcete puno sigurni !!!
Sad kas se pocnu naseljavati u BiH...
Tajni Izraelski teroristički pokret zajedno sa amerikancima koje kontrolišu kontrolišu organiziraju ratkozvanu ''Islamsku terorističku državu''. Koliko to ima veze sa islamom to je upitno. Ako neko kaže All ... Ek.. ne znaci da je musliman to svako može reči. Musliman je onaj ko se ponaša po svetoj islamskoj knjizi a dobro je poznato koju poruku mira i tolerancije nosi ta knjiga. Obzirom na to nemojte nasjedati na namještaljke koje vam smještaju veče sile. Treba dobro razmisliti o svemu tome.
Kakav užas. Ne daj Bože nikome.
Da nije prestala akcija klepaj naftu za Dž, prodaj po svijetu uz podršku nekoga važnog?
Koje neljudstvo da se ovakvom vrstom terorizma zloupotrebljavajući vjere, u ovom slućaju islam, neke sileđije u borbi za vlast, kao što je i jedan od glavnih motiva uopšte postojanje i osnivanje vjera da se provode strateški osvajački ciljevi i apsolutne diktatorske vlasti nad podanicima.
Građani ginu i krvare ali odgovorni za njihovu sigurnost i dalje su na funkcijama. To je demokratija zapadnog tipa.
vidim kako Turska demokracija funkcionira - 10 napada od pocetka godine.
@Orso Visa politika, ne odgovara im politika Turske, zele je uciniti nesigurnom, da bi "dusebriznici" poceli diktirati politiku Turske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zahvalite se erdoganu koji suradziva sa idsigurno nije platijo nsftu od is
jel to ti iz prve ruke ili baljezgas?
25 GODINA MI BOSNJACI ZIVIMO U BOSNI SA SRPSKIM TERORISTIMA. STA TO DANAS RADE ISIS TERORISTI A DA TO NISU RADILI NASI SRBI DEVEDESTIH?????
Tebe terorise tvoj sopstveni tor u kojem se gusis... a i ovi koji te podrzavaju su saucesnici u kolektivnom samoubistvu
Sve je počelo u Sarajevu, kada su građani letjeli u zrak, ali su funkcioneri i dalje sjedili u foteljama i vodili propagandni rat da je neko drugi kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako to da IDIL napada na svoje logisticare i saveznike ??????
Ne bi bilo lose da pobijedi klaun Donald.
ONI DOZIVJELI JEDNU EKSPOLOZIJU I HAOS NASTO. KAKO JE NASEM NARODU BILO CETIRI GODINE DOK SU NAS VLASKE POSRBICE ROKALE GRANATAMA SVAKI DAN ??
42. bilo jos gore
Je*o vas Erdogan. KO s đavolom tikve sadi...