Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIG RESPEKT TO Waterloo - Waterloo 12 POINTS
Allah Mubarek Olsun! Dragi Bošnjaci, pokažite da su bosanski muslimani dobri susjedi..
Znamo ko smo, sve nacije koje misle da smo loši mogu uvijek da nam stave glavu međunoge, a Arapi prvi ako misle da smo loši muslimani.
Arapi vas nemogu očima gledati, zbog Bakira i Harisa zgadili ste im se. Namjerno vas ponižavaju tako što ulažu u Srbiju. Za 10 godina Srbija će toliko ekonomski da ojača da će vas srbi kupovati za mekinje!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo glup covjek moze bit religiozan i pratit naloge jezuitskih maljeva s kojim ih utucavaju vec stoljecima
MasaAllah
Sta ste sad Bosanci,Bosnjaci ili muslimani??? Evo primjera zasto Srbi I Hrvati iz Bih koji zive u Americi nece da ih zovu bosanci(Bosnians).Sto bi da SVI MISLE DA SMO BALIJE,MUDZAHEDINI,AL KAIDA...Bosnian Islamic centar,sto nije Bosniac Islamic centar? Kaze Broto da nije nikakav "bosonac" nego Bosnjak a u svijetu se predstavljate iskljucivo kao Bosanci??cccccc
citav svijet je zbunjen sto se njih tice.....nakad su bosanci a nekad bosnjaci...debili misle da se ameri razumiju u ovu balkansku tematiku o nacijama :)))))....zamisli koliko je prosjecni amer zbunjen kad nije siguran jesi danas bosanac ili bosnjak :))))
@ Shokec Hajd glupane vlashki kad je Servija bila jaka. Pa shiptari vam pare maloljetnice oko Vranja za 10 ojra i farmerke. Toliko o vasoj najjacoj ekonomskoj branshi.
Mi imamo Vatikan, Ameriku i Njemačku. Srbi imaju arape, ruse i kineze. Jedino vas musle kolika ste govna niko neće!
Mi imamo Vatikan, Ameriku i Njemačku. Srbi imaju arape, ruse i kineze. Jedino vas musle kolika ste govna niko neće!
pa dokle vise :))))) ..znate li vi da graditi bio sta sem dzamija?...mislim uredu je to nek se grade dzamije ali cemu svaki dan te vijesti....objavite nekad da ste napravili neku fabriku....sa ovakvim textovima samo izazivate bijes desnicara koji su svakako napaljeni na vas :)
A ja mislio da će napokon doći neka privredna investicija u bih!
Moramo o necemu voditi brigu?? WTF ..moze li gluplja izjava o ove
Allah Vas nagradio.
Koliko ste vi musle licemjerni! Amerikanci dnevno ubiju na desetine muslimana po svijetu i onda poklone plac za džamiju a vi ih blagosiljate! Sutra da vam srbi izgrade jednu džamiju negdje tako bi blagosiljali i Karadžića!
Ovo su 90% autonomasi iz Velike Kladuse. Pozdrav Kladusanima!
Pa 90 % bosanaca tamo su iz kladuse.
Jbg ne zovu se ljudi dzaba ljuti krajisnici, ne vole da ih neko drugi zajebava, jedini im je to grijeh.
Bas Waterloo, koja ironija :-)
Zašto?
Pa Waterloo je sinonim totalne propasti.