Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ujadin: Moze ali tvoje matere, kad je vec nudis :)))
Sto manje srba i muslimana u Hrvatskoj to je bolje. Tako stoje stvari. Srbe iz Bih u srbiju, a muslimane iz BiH u tursku. Rale idi u picku materinu.
kako li ste vi izvukli ovaj naslov iz ove price samo se pitam...meni se cini da je prikladnije: Gotovina pravdavao pljacku i unistavanje osvetom...aj zivjeli
\"Odredjena razina osvete bila prihvatljiva...\" E pa neka ga onda puste na slobodu pa cemo ga vec naci i snajperom gadjati s odredjenom preciznoscu - pravo u celo !!!