Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A otkako si se ti pojavio na svjetskoj sceni od tad je kod nas pošlo naopako.
Ovaj covek i nesposobni politicar ne sme ulicom da proseta u moskvi ili bilo kom drugom ruskom gradu. Sad zivi u nemackoj i uziva status izdajnika i nesposobnjakovica
Covjek je sprijecio 3 sv rat
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sada je čovječanstvu više nego ikada potreban lider kakav je bio Tito i jedna država kakva je bila Yugoslavija te pokret Nesvrstanih zemalja.
Može,ali nikad više ovdje u našem regionu .Sa agresorskim zemljama Srbija,Hrvatska i Crna gora nikad više pod istu zastavu !
A zašto ne bi mogli imati savez suverenih zemalja? Zašto moramo bit "pod jednom zastavom"? Ja sam za savezništvo, recimo neki Balkanski vojni savez koji će biti treća sila koja kupuje oružje i od Rusa i od Amera, i naftu od Arapa tako da se ni s kim nećemo zakačit. Svi će imat koristi od nas što je recept da te ostave na miru.
Citam komentare ovih sto blate Gorbacova i ne mogu da vjerujem. Pa sta je on trebao raditi. SSSR je umjetna tvorevina stara koliko i Jugoslavija i raspala se iz istih razloga, zbog prejakih nacionalnih identiteta drzava od kojih je bila sastavljena i neodrzivog ekonomskg upravljanja. To sto smo poslije dobili nesto gore to je vec tema za sebe. Ali blatiti ovog covjeka samo zato sto je omogucio miran i civiliziran razvod narodima SSSR-a, pa se nisu poklali kao mi, mogu samo idioti koji misle da je ono sto smo mi napravili normalan nacin rasformiranja drzave.
Ovoj budali nije dosta sto je nekaznjeno upropastio svoju zemlju, nego jos poredi onog zlocinca sa Vladimirom Putinom.
Jebat ih obojicu
Ti si najveći krivac za ovo što se dešava. Prodao si se Amerima, spadaš u kategoriju najvećih svjetskih zločinaca. Krepavao u mukama, a doživio da nadživiš sve svoje potomstvo.
I ono što si dogovorio kada je 'stao' hladni rat, sada NATO gazi.
svijet kakvog smo poznavali je svakako odavno mrtav
ma dobro jarane ti svakako nisi normalan :)
Vrlo jednostavno NATO je postao udruzenje lovaca kojem prije Ukrajinske krize niko nije davao ozbiljnijeg znacaja. NATO ce sada da kupuje oruzje brodove cuda a od koga vec od Amera.A svi su znali da Rusija nece popustiti.Koliko god mrzim Rusiju za zlo sto je uradila u BiH podrzavajuci cetnike i ove danasnje politicare cetnicki orjentisane u globalnom nivou je ona zrtva.
Ti da cutis djedino stara. Ti si ubio svijet u kojem sam ja zivio.
Šta briga njih dvojice , neće njihova djkeca ratovat' Čim pukne, Putin pravac kod Merkel-ove :)
Gorbacov je americki poltron i covjek koji je dobio 10 milijuna dolara za raspad SSSR-a
U ovom slucaju se mjere misici navedenih, popustanje bi bilo nesto slicno porazu ili pokoravanju. Kako jedne tako i druge strane.
Ronald Reagan 1987 godine na Brandeburškoj kapiji: Gospodine Gorbačov, srušite ovaj zid!
...demagoška, a la kim yong zlaya...
Zlajina Zapadna Njemačka, a Dodik hoće zid da pravi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije mise i kave u Kninu, svi idemo u moje Čavoglave
I sada su Glasnost i Perestrojka potrebni Rusiji poslije diktatora Putina