Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga folira ovaj DEMON... Pa i ptice na grani znaju da je PUTIN PRODUZENA RUKA GORBACOVA I DA DOBIJA OD GORBACOVA INSTRUKCIJE STA DA RADI NA PUTU RASTURANJA USIJE, KAO STO JE ON RASTUTIO SOVJETSKI SAVEZ....ILUMINSTKA G.O.V.N.A I JEDAN I DRUGI...
moj gorbacove nisi ni ti bio bolji, dok si ti bio predsjednik zemlja ti je bila na rubu propasti.kad je putin prvi put postao predsjednik sve je krenulo na bolje.
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!! SALJI DALJE!
Kritiziraj ti sebe što su te izlevatili. Obećaše ti da neće NATO na istok i još svašta nešto pa ništa ne bi od toga. Ti i Jeljcin grobari Rusa veći od onog Gruzijca.