Stravična situacija na Haitiju
0
Goli i bolesni leže na ulicama, pomoći nema
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je kriv za zemljotres, naftne mrlje, kriv je i za koleru...molim vas lijepo...samo slijep i gluh nebi shvatio do sada u cemu je kvaka...na jednoj strani svijeta proizvedes terorizam,rat, na drugoj zemljotres i bolest..isti princip, druga sredstva, isti cilj...zavedi, zavadi, ugnjetavaj, ucini ovisnim, pa zavladaj.
A na par kilometara udaljenoj Kubi u odnosu na ove slike raj na zemlji.
Tu su svijetske sile da im pomognu, tako sto ce im donjeti bibliju, da se mole za spas... sramota... a vala nista bolje nije ni arapski svijet... nude amerikancima nekoliko milijarde dolara za oruzje, a zaboravili su na svoju vjeru i zasto su MUSLIMANI !!!
zar nije klinton imenovan za nekakvog povjerenika za haiti?
Evo i Pipine zene u kolicima...
Pa gdje je nestao onoliki novac koji se skupljao sirom zemaljske kugle za ugrozene na Haitiju.Otislo u privatne dzepove.
Kolera nije virusno oboljenje nego bakterijsko (bakterija Vibrio cholerae). Molim novinare da paze da ne sire dezinformacije.
Ma nema veze je.b.o crnce, mi Sarajlije cemo na David-a G. u decembru :) HA YA :)
Dominikanska i Haiti su dugo vremena zaraceni i imaju tenzije kao i mi ovdje. Bolest je namjerno unesena da bi se smanjila populacija stanovnistva. Odlican nacin da se unisti nacija, tako nesto treba i nama ovdje, pa sad s koje strane, kako kome.
..... ne mogu da vjerujem, zasto se ne pomaze tim ljudima? H.ebo ti ovaj svjetski poredak...
Zalosno sto nam ove slike ne dolaze iz banjaluke,
ovo trebamo uvest za ove nase republikance smrdske, samo da nestanu nista vise.
slika sve govori kuda ide čovječanstvi u 3 lijepe ... ISKRENO SE STIDIM ŠTO SAM ČOVJEK
@ @ccc a ti nikad nisi proso pored prosijaka drzeci mobitel ili barem noseci jaknu od 100+ KM joj sto ne mogu ovih lazni moralista preko neta
u kakvoj qrcini od svijeta zivimo - mobiteliranje prolazeci pored co\'eka u hropcu....