Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek su oni goli u pm sta je ovo cim neki protest odma se skidaju, koji im je djavo, valjda kontaju jaci dojam ostavit. Treba murija palicama po pimpecima da im otpadnu, bagra
@Dan de ne pravi se lud jer nedaj boze mozes takav i ostati! Zar ti stvarno mislis da se HIV samo prenosi kod Homoa ? pa sta bi 1986-e ko zarazi 1,6 miliona ljudi pa sta bi sa aspirinom lijekom ko zarazi stotine i stotine hiljada ljudi,sta je sa Afrikom sta je sa Ebolom itd. Nego idi i ti testiraj se bez obzira sto nisi homic jer virus ne bira zrtve a ni vakcine,kljesta za zube,inekcije,zileti nisu otporni na tebe..... Aduciranje je stvarno dobra stvar Preporucujem ti!
@Dan Ih pa nisam lud da provjeravam pa da me \"ovjere\"... A onako usput, ti ovo znaš jer si temeljito provjerio?
Zna se ko protestuje i ko strahuje od HIV-a. Sigurno ne muslimani. A broj oboljelih od te bolesti u Washingtonu je veći nego u pojedinim afričkim zemljama. Također, Washington DC je grad sa najviše homoseksualaca u Americi. Ko ne vjeruje nek provjeri.
@kopija ...dođe i ti na svoje...aj, sa srećom :) PS uključi klimu :)
gdje su nestale ukrajinke :D
uh, preznojih se, ovi su zgodniji od mog dečka ampaka
Je li OBAMA u SDA da i njega napadamo