Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ak os da si dasa u svijetu-izradi nuklearku i siri demokratiju...
Cionisti koji drze nas kao robovi ,mi za njih radimo i kupujemo njihove produkte koji nam stete.Moramo raditi 10 sati dnevno da bi mogli prezivjeti jel to ljudski ,nije! Ma boli nas briga dodje vikend napijemo se i sve zaboravimo,anti stres tablete pijemo itd. MI SMO NJIHOVE SLUGE ALI NE ZNAMO! STOP CIONIZMU,MASONIMA,KAPITALIZMU!
i tako garant nesigurnosti,postade garant sigurnosti...Naopako stoljece,a pcele nestadose.
amerika je najveca diktatorska drzava seru nesto za iran i s. koreju a oni fino stancaju nuklearke u serijskoj proizvodnji. za koga pitam se, sta ce im 16 hiljada
da mogu gadjati cijeli solarni sistem, kad im ponestane meta na Zemlji...
Bog te jadan, zamisli 16.000 NUKLEARNIH BOMBI od najmanje 5 MEGATONA. Ona u Nagasakiju i Hirosimi nije imala ni 1 megaton.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to je valjda demokracija, al bitno je da su nijemci odgovarali za svoje zloĆine, kojih je uzgred rečeno pola bilo montirano od strane saveznika, ali amerikanci ne trebaju odgovarati za ovakve stvari, to je čak i pohvalno.
a sta su Japanci radili Kinezima i sta bi radili bilo kome dokle bi stigli?
japan je ostao sam u tom trenutku i mogli bi se predati u roku mjesec dana, ali ameri su morali da pronađu izgovor kako bi pokrenuli trku u nuklearnom naoružanju nakon toga.
Jesu li ovo oni sto propagiraju demokratiju sirom svijeta?
Pa bacili su je tad i nikad vise, da neke druge zemlje imaju nuklearno oruzje imali bi eksplozije na sedmicnoj bazi :)