Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražili ste smrt Gadafija, e sada gledajte i uživajte !!! Vi ste sami krivi.
koja je to tuga i jad kad sjedis na bogatstvu a zivis ko prosjak.... eto im sad nek uzivaju u ljudskim pravima i demokratiji : )
Syrian Network for Human Rights: 56 people shot dead by regime forces today.
Beirut now:- voices resound throughout the city of Beirut, O Beirut, we want revenge, Hezbollah and Bashar .... http://www.facebook.com/baba.amr.eye/posts/442549885781122
42m -Al Arabiya Breaking @ AlArabiya_Brk Arab sources: transfer Moussa Ibrahim, spokesman for the Gaddafi regime of Tarhunah to M.i.s.r.a.t.a .
DA NAM ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN K U R D I S T A N . . .MOLLA MOSTAPHA BARZANI . . .VOZDRA herzog
Naftna postrojenja i naftovodi su (naravno) demokratski pod nadzorom stranaca
bravo stoko libijska imali ste sve zivo sto ste mogli pomislit kao i mi u SFRJ samo ssto ste pojeli ista gov** kao i mi :D cestitam vam ocekuje vas dozivitno ropstvo :) samo se nadam sa sirijci nece istu gresku napravid :D
ljubicete vi mtrvog gadafija u zicagu
Zapad je uveo \"demokratiju\" u Libiju kao što je uveo i u Jugoslaviju.I danas 17 godina nakon rata mi i dalje krivimo srbe za raspad Jugoslavije.
Isti kao i b@lije sto su hteli hleba nad pogacom.Sta vam je to falilo pod Srpskom cizmom,sve ste imali.Nama je Gadafi prijatelj zna sa kakvom bagrom je posla imao.Nema medju vama intelektualaca,vama hleba i igara i partizanskih pesmica i svi sretni.
Haj ljubitelji diktatora i socijale opletite.
Dobili su isto ono sto smo mi dobili kad smo razje*ali Jugoslaviju, i nastavice da tonu, isto kao i mi, a bolje nismo ni zasluzili kad smo stoka, narod je jedna velika stoka
jeste li sada sretni, izdajice? sve ste imali, a sada? h.e.b.a.l.a vam demokracija m.a.t.e.r.
Haha, oslobodjenje ? Prije bih rekao propast
Hahahahaha nije SLOBODNA jel se ovo neko zeza sa nama? Pa naravno da nije slobodna nego okupirana zemlja. Isto kao što je i BiH. I neće vama libijci biti bolje nikad više, upamtite to. Čekaćete humanitarnu pomoć sa zapada jer za leba necete imati. I tako vam i treba kad ste ispali glupi. Ovo važi i za pobunjenike. A bogami vazi i za poturčad koja tripuje da ima drzavu zvanu BiH sa varta zastavom i američkom vojskom na svojoj zemlji. Poverovala bagra u zlatne kasike a dobili su zlatni k.ur.acc pravo u gu.z.icu
Mene samo zanima pod čijom su kontroom i nadzorom naftna postrojenja, jer zemlja je u haosu, a to neko mora obavljati, pa rekoh. da se nisu Ameri ponudili da to obave dok se stanje ne smiri u državi, u narednih 50ak godina?