Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Biden i ovaj ministar i drugi ministri su samo marionete zidovskih lobija u sad-u
Biden ne zna ni koje boje je jutros čarape obukao a kamoli da zna gdje mu je ko od raje
"Austinova hospitalizacija stigla je u burnom periodu za vojsku jer se američke snage suočavaju sa svakodnevnim napadima na Bliskom istoku." Kobto napada amere? Zašto lažu?
Nisu samo telefoni gluhi već čitav režim
Dobro jutro KGBgovnojedare ! Bliži nam se druga obljetnica gnjojenja ruske armije kod Kijeva i spektakularne bežanije nazad odakle su došli - UŽIVAJMO SKUPA !
Dolazi godišnjica dana kada su mogli Ukrajinci sklopiti sporazum, sačuvati narod i državu... Ista priča kao sa Alijom i povlačenjem potpisa nakon sastankom sa ambasadorom... Samo što je BiH i dobro prošla kako će Ukrajina...
Pa šta će informirati Bidena o tome kad znaju ljudi da ta informacija je previše za mali kikiriki osušeni dementni mozak u njega
Bidenova administracija je rasulo žešće to kao da je doslovno izašlo iz filma Idiokracy
Znao je Joe al je zaboravio