Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napast će ameri Kinu, al u k.rcu! Nesmiju oni na naoružane.
I jos najmnogoljudnija...:):)
kung fu je zakon znaci vozdra amerika
Jenki se uvijek motaju sa svojom borbenom tehnikom po neutralnim i međunarodnim vodama i onda po potrebi tomahavkama šire demokratiju po državama koje posjeduju interesantne prirodne resurse. To samo još naivnim i djeci nije jasno.
Sprema se novi hladni rat između SAD i Kine. Nikada mira na ovoj planeti.
Zuti ce se razboliti ako budu istrajali u svojim planovima...davno su oni za njih pripremili virus po njihovom dnk kodu
Pogledajte samo koliko duguju kini,japanu..5 najvecih naftnih kompanija su takode dugovali gadafiju a taj dug nikada nije naplacen,znate i zasto,o tome se mnogo ne zna,ili se ne zeli znati..Ima tu svega pomalo..
Kina bi ih satrala ocam' .... jarane pa kad bi svaki 100-ti Kinez otis'o u rat,pregazili bi ih .... Milijarda i 300 miliona stanovnika jbt to je VOLIKO 1 300 000 000 / 100 = 13 000 000 tj. 13 miliona vojnika....Pošto su oni sposobni da za jedno 20 KM naprave pušku, to ih izadje oko 300 miliona KM za oruzje.....
Al opet zao mi Amerikanaca i njihove vojske zato sto moraju ginuti za Tudje interese, tj. za Zidare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)