Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun Balkan špijuna ! Ko kuhara !
MA SAD STE ME RAZOČARALI! Prije par noći sam pogledala emisiju jednog kuhara koji putuje po turskoj, proba njihovu hranu, bio je gost u jednoj porodici za Bajram i okušao njihovu trpezu, promatrao kako se sprema i bila mu je velika čast da je baš na Bajram bio na njihovom doručku. Dalje je putovao sve do Grčke granice i posjetio jedan restoran u kojem se sprema divljač, negdje u planini. Ne mogu vjerovati da je on špijun :))) i da bi slijedeće posjete mogao biti uhapšen :))
Vjeko Kramer na šerpama
paranoja uzela mi dušu...
U Turskoj izgleda fali dobrih psihijatara.
...zalutali su u gustu sumu gde su ih sacekali strani agenti koji vrsljaju po turskoj zemlji. To su sve Englezi organizovali. Dojavili amerikancima, amerikanci ih sacekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo. Jeste....
Jedi buraniju brate.. Jedi buraniju bra'e bra'e...
Kuhari skrivali fotoaparate i mikrofone u somunima!!!
Mislim da ide po logici " kuhari su nesto zakuhali".
Ovo je sigurno neki potomak Obrenovica, jer poznato je sa su im Srbi bile najodanije sluge, spremne u svakom momentu umrijeti za svoga gospodara - Turcina!
a sta je sa sefovima restorana,konobarima,menadzerima restorana jesu li i oni spijuni dodick hahahahahhahaha
paranoja uzela maha.
Paranoja je zeznuta stvar koja diktatorske režime kad tad stigne. Možda bi trebalo provjeriti i strane sportaše koji igraju za turske klubive, vjerovatno je i tu puno špijuna. Koji idiot.
Jes, jes, vidio ih je on kako se sunjaju i snimaju specijalnim tavama i serpama. Sve stavljaju na hard disk u obliku sahana. A Turska clanica NATO, mozda on nije cuo. Kakva blamaza.
ahahahahah jest 100% jer inace zapad nema drugi nacin da sazna sta Turci radi. A da ne zaboravimo idiotsku cinjenicu da je Turska clan NATO-a, sto znaci da zapad vec zna tacno sta Turska vojska radi. Cak imaju svoje baze u Turskoj..... Ovaj Erdogan iz dana u dan postaje sve veca budala....
Paranoja zavladala u Erdogana, boji se izgubiti fotelju, pa sad i kuhari krivi.
Jao idiota, ...ma znao sam da je i onaj stefan maki iz vrancuske sumnjiv, sve nešto sa onim noževima, a ne da nikom da mu ih dira... e turska je u sigurnim rukama, sad mi je lakše.