Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kant, sve to jesam i šta sad...ne pobjia činjenicu da postoje gubitnici i pobjednici....a znamo ko pobjeđuje...
@Fundamet, to je tvoje objašnjeje, demagogija, ideologija, jer da toga nemaš kako bi sebi objasnio poraz. U mitologiji uvjek imaš doskočice. Priznaj gubite. U islamskom poimanju toliko se veliča džeal i iblis, da dolaze iznad boga i muhameda. Pitanje je, ako već imamo namaz, kako to da nemamo sve ostalo? Naravno nema odgovora, jer u mitologiji ne postoje odgovori. Fundamentu, mislim da si u tolikoj deluziji, i iluziji da si nemaš pomoći, kao i mormoni, jehovini svjedoci i svi oni koji imaju tu naraciju. Ali, ja vjerujem da pomaže. predlažem da počneš čitat drugu, i treću i četvrtu stranu, pa ćeš i skontat na kraju da je to mitologija, zeus, marija, apolon itd. To što milioni muslimana vjeruju u te gluposti, ne pretvara te gluposti u istinu...tako je bilo i sa nacizmom.
u pravu si,postoje gubitnici i pobjednici. e,sad,kakve ti veze imaš s pobjednicima?
Bio ziv ili ne, svijet nista izgubiti nece
@dedžalu, pardon DENZELu, šta god da si rekao...mislim da ti se mješaju frekfencije u glavi, tj. pomješale su ti se priče... “delusion” -the act of deluding : the state of being deluded; a : something that is falsely or delusively believed or propagated; Out of Touch with Reality...Webster!!
to sto kantA laprda i postavlja retorička pitanja, isto su cinili i faraon i njegovi ljudi i svi sljedbenici anam njega (l.a.)...ta ista pitanja su postavljana i musau (mozes/mojsije) a.s. i isau (isus) a.s., te muhammedu s.a.v.s, tako da to ne pali kod iskrenih sljedbenika knjige. a sto se šarova tiče, želim mu duboku starost i još težu bolest. amin
Izraelski monstrum i ratni zlocinac.!!!!!!!
samo onima,koji nisu sigurni u svoje vrijednosti,smetaju tuđe vrijednosti.oni koji svoje frustracije liječe omalovažavanjkem drugih,pokazuju svoje slabosti.KANT,,slab si,nesiguran si u sebe i ti si rudnik kompleksa.
Crkni vec Jednom fasisticko kopile
Što ti je život..nekad je bio okrutni general.. A danas sere i piša u gaće ko brat mu po zločinu Ratko Mladić.. Dva velika govneta..
Ariel Sharov Koljač iz Sabre i Šatile!
pravi nadimak ariela sarona je koljac iz sabre i satile
stiže li humanitarna redovno iz Turske??? čuo sam da ste imali nekakvih problema s transportom u teritorijalnim vodama Izraela
ajd,Maočak,naberi ga odavde,dok ti nisam ma-m-u nabio na svoje \"garkad\" drvo
Neka provede sto vise dana sa tom mukom ziv, zasluzio je. Ali ipak tesko da ce dozivjet kraj Cionizma, i takozvanog Izraela za maksimum 10ak godina. Kant, neuspjesan pokusaj provokacije. Ko god zna cinjenice u tom regionu, zna da si dijete koje se igra rijecima, pa mozes i opsovat sta hoces.