Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerrard je nejbolji igrač!!!!!!!!! Volim Liverpool!!!!!!!!
Frajer ce dobiti zescu odstetu,izvinjenje i dozivotno sjediste na stadionu.A Stiven i daaaalje neceee iciiii saaaam......saaaam:)
Džerard zaslužuje kaznu zbog ponašanja,ali je šteta njegove karijere koja je na vrhuncu.Treba ga dobro kazniti da se mu to više ne padne na pamet,ali netreba ležati u zatvoru nego uslovno.
ma ko i svakom slavnom-udarila mu lova i slava u glavu-pa misli da je bog tobejarabi, to sto je pjan ga ne opravdava, seljacina britanska
Nece on dobiti ni dana jer to je za siromasne a ne za bogate...na kraju ce ispasti da ga nije udario nijedanput....Oduse, nogometas Newcastlea, Burton je dobio zatvor za slicnu stvar, tucu snimljenu kamerom ispred MCdonaldsa u Liverpoolu, i svaku pauzu u ligi koristi da odlezi pomalo....
U bajbuk bandu do kraja sezone, dok mi uzmemo titulu...
NEEEE GERARDA !! :\'( Ma nece on lezhat ni sata
Dobice k....c,prije ce vas nevine budale strpat nego dobro potkovanog fudbalera sa vezama i prijateljima.
Da ga hoce u cuzu strpati...
kakih ba 5 godina, smijesno...
Dabogda dobio i 10 godina...smece jedno...