Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste se malcice zajebali. Veljko nije niciji. On je Rus. A Rusi nisu ni ustase ni cetnici ni balije. Veljko je Rus sa Bajkala. Bajkalski tigar.
STASAU on je Vas!!
Mozda nije srbin rodom, ALI je za vrijeme agresije na RH i BiH postao CETNIK odonosno extremni srbin koji je licno naredjivao klanje, ubijanje i protjerivanje. Sabane mozda bi se ti trebao bolje informisati prije nego sto druge upucujes u neke skole... Dzabe mu, neka sad zivi u Moskvi i uziva kao heroj u izbjeglistvu, bas kao i mladic i ostala bagra. I to vam je srpsko junastvo. HVALA ISUSU dragome jer sto bolje to dalje i NIKADA vise zajedno sa srbima. Pozdrav iz SLOBODNOG Vukovara!! NDH !!!!! za dom spremni
e moj joje koji si ti primitivni nepismeni papak.Kadijevic nije srbin(vlah kako ti kazes).U skolu ili prvo pitaj ako ne znas.
e heroja Neznam ljudi ali ako se borite za nesto zasto bjezite od te borbe dok se klalo i ubijalo onda vam je bilo dobro A Sada kada se trazite za ono sto ste cinili bjezite jer se ne osjecate sigurno NE KONTAM VLAHE NIKAKO KVKVE VI HEROJE IMATE I ZA NEKOLIK OGODINA CE BITI POJEVAN UZ GUSLE Pa vidite li kolike kukavice imate i vi podrzavate ovake