Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerno se buniti se protiv ovog, ako takve stavove imate prema Romima.
Na tebe smo navikli, dežurni islamofobu.
Strah od metoda, koje religije koriste, za sputavanje racionalnog razmišljanja i bespogovornog prihvatanja pogrešnih spoznaja je itekako opravdan. Pitam se da li postoji i koji bi bio naziv, za strah od drugih nepostojećih stvorenja iz ostalih bajki, ili se i to može svrstati pod islamofobijom/religiofobijom, da se džabe ne mučimo sa stvaranjem novog imena. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
govori za marokance, jes' da je on desnicar i radikalist,ali stvarno nece da rade tl ljudi. Bila sam neko vrijeme u Belg i Holandiji,i bas su me negativno iznenadili. Na balkance se ne zali niko, oni se brzo prilagode i dobri su radnici.
pa ako i me se ne svidja nek idu nazad u Maroko nek ih tuze svojoj vladi.NIkad mi neće biti jasno nesto -dodjes iz svoje vukojebine u normalnu drzavu,sve ti pruze (ono o čemu u svojoj vukojebini možeš samo sanjati) i onda pocnes nametati neka svoja pravila i "filozofije" PA AKO TI SE NE SVIDJA VRATI SE U SVOJU VUKOJEBINU
a eto ko srbi hoce da rade sve lopov do lopova ..najveci kriminalci , pogledaj te primjer Bosnjaka prva generacija djece fakultete pozavrsavala i na dobrim pozicijama dok ovi drugi samo glume neke lafo kriminalce cak u trecoj generaciji i oni spominju Marokance..Nema vise jeati hljaba dzaba valja vam radit bagro Balkanka..
Krscani ne zele Muslimane u svojim zemljama... a ko pita Muslimane da li oni zele krscanske vojske u svojim zemljama? Eto neka naprave sporazum zapadnjaci sa Muslimanima. Muslimani ce se vratiti u Bliski istok, Kavkaz, Balkan, Aziju i Afriku, a neka krscani povucu svoje vojske i marionete iz Iraka, Avganistana, Cecenije, Dagestana, i ostalih Muslimanskih zemalja. Eee, ali to nece zapad. Nafta nafta...
govori za marokance, jes' da je on desnicar i radikalist,ali stvarno nece da rade tl ljudi. Bila sam neko vrijeme u Belg i Holandiji,i bas su me negativno iznenadili. Na balkance se ne zali niko, oni se brzo prilagode i dobri su radnici.
Jabakogi! Sta ti znas o Muslimanima? Kad se pet puta na dan Bogu molimo i redovno u Dzamiju idemo? U svakoj vjeri ima radikalnih ali vi samo o Muslimanima! Mi Bosanski Muslimani smo vecinski liberalni, a ti meni o fazismu! Nemoj nesto da iz mrznje kometarises i iz Dupeta nego sa Srcem i Glavom kad tije Bog dao ako to jos imas!?
Haj ti amidja kon nasih naprednjaka na festival rakije :P
Isti Svire iz Mumijevih :)
Ovako govorim iz licnog iskustva ti Marokanci koji zive u Holandiji uopste nisu cvijecke nasuprot,ogroman broj tih momaka su glavni pronblem u svojim zajednicama sto zbog dilanja droge sto zbog pljacki ubistava i sl.Neopravdavam ovog Hitlera ali vjerujte mi sto ovi tamo Marokanci rada njima mi nebi ni najgorem dusmaninu.
Trololo zemlja u kojoj je OK biti homos ili pedofil ali nije OK bit Marokanac? :-D
zivim u zemlji gdje se jos uvijek "homos"-pedofil uporedjuje. hmm...mozda i ne zasluzujute drugi tretman.
jest vala a nama gdje jos devedesetih pobjedise nacionalisti ko ovo neki problem. kako jednom rece jedan veliki covjek jednom strancu-crncu:'meni nije bitno koje si ti rase vec jesli li srbin, hrvat il bosnjak!':)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovog hajvana treba samo ignorisati. On i njegova stranka nenormalnih funkcionišu po principu anonimnih danskih novina - napadni što ružnije na muslimane, da bi oni reagovali što jače i na taj način privukli svjetsku pažnju a dotičnim hajvanima donijeli što veći publicitet. Najbolje ih je ignorisati. To ih najviše boli. Oni laju, a ti se praviš da ne čuješ. Oni laju a ti se praviš da ne čuješ. Kad vide da nema efekta sve će manje i tiše lajati.
To se zove trolovanje u politici, kao što rade Šešelj ili Dodik.
Rasisticko smece ce zavrsiti na sudu, i nakon toga i osudjen.
tako je. mogu nazad u maroko ili mogu još istočnije u irak i levant. Ti Marokanci se većinom bave kriminalom,pljačkama, te ne poštuju nizozemce. općenito stvaraju velike probleme.
Kad su zapadni kolonijalisti porobljavali i pljačkali Maroko, Alžir, Indoneziju, Egipat.... tad nije bilo takvih dušebrižnika poput tebe da im kaže vratite se u svoje zemlje, vidiš, sve se vraća sve se plaća, kad tad...
budi se ekstremna desnica u europi.A Marokansko-alžirski šljam treba nazad u afriku, bio,vidio uvjerio se o kakvim se indijancima radi. Ne svi ali kao što ovaj kaže 60% da.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i to oni zovu "demokratija"