Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam, nevinih civila Hamasa...
Ako ti je nena nevina ne mora značiti da su svi nevini ;)
Davno sam ja kazo Amerika ili Izrajel sve ti je to jarane govna samo drugo pakovanje. A UN je Udruženje Narkomana koje živi u svom svjetu stoga i nevide niti čuju.
Gledaj ti eksplozija yebote kakvi jadnici imaju zadnju tehnologiju i koriste je protiv kalaša i sklapanih bombi. Hamas ne treba odustati, dosta je blokade mamu im cionističku.
pa hamas je glavni krivac,sa tom svojom glupom taktikom
Izrael želi mir, blagostanje, zemlju, ekonomski napredak, ALI SAMO ZA SRBE. STVARI MORA POČETI POSMATRATI PO PRINCIPU SPOJENIH SUDOVA, NE MOŽE IMATI SVE TO, A KOMŠIJE NIŠTA OD TOGA , PA SE ONDA POZIVATI NA "NA PRAVO ZA ODBRANU".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno vijest o ovom za nas nebitnom ratu, a da je nisam procitao na naslovnici
Sigurno je Edo Majka za ovo kriv
Od pocetka sukoba aktuelni broj civilnih zrtava na Izraelskoj strani je 2, vojnih 27. Oko 120 ranjenih i to sve vojna lica. Sve jasno.
JASNO JE KAKO SE HAMAS BORI NA TERORISTICKI NACIN, KADA IZRAEL UPOZORI PALESTINSKE CIVILE DA SE UDALJE OD MJESTA BORBI, HAMAS IM NE DOZVOLJAVA DA ODU.NEDAJU DJECI DA NAPUSTE MJESTO GDJE ISPALJUJU RAKETE A KRIJU SE POTOM U PODZEMNIM TUNELIMA . OVO STO HAMAS RADI SVOM NARODU TO JE NESTO NEZAMISLJIVO. SAMO IM JE U INTERESU DA SE SIRE SLIKE MRTVE PALESTINSKE DJECE PO SVIJETU DA BI ONI OSTALI NA VLASTI U PALESTINI I DA OPRAVDAJU SVOJU RATNU POLITIKU
upravu je garaga,izrael prije napada uglavnom upozori al hamas je taj koji se konstanto krije medju narodom i time ga direkno izaze opasnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedina satisfakcija je da su Talibani jučer ubili 5 američkih agenata u bombaškom napadu u Kabulu. Svi ratovi koje je Amerika pokrenula u islamskim zemljama imaju cilj osiguranje Izraela www.bbc.com/news/world-asia-28415447
ZIVJELA USA I EU I NATO
Pro, niko ne odgovara na tvoje komentare, jer svi znaju dasi DERPE!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)