Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marburg nije vrlo infektivna bolest, bilmezni. A znate zašto nije? Da malo istražite možda bi vas saznali da je Marburg toliko smrtonosan da ubije hosta dovoljno brzo da sama infekcija prema dalje je vrlo ograničena. Od svih hemoragičnih groznica Marburg je najteže prenosiv.
Hvala na pojasnjenu lafe, jer i meni je bila logika da nije toliko infektivan inace bi potamanio svijusa svojom smrtnoscu. Raja se vidim po komentarima sprdaju, prvi sam se ja sprdao sa Kornom pa ga popusismo dvije godine..
Kako je krenulo svaki kontinent ce imati svog predstavnika virusa.
Iduće dvije sedmice su ključne!
Vakcinalni punkt za djecu od 5 do 12 godina u New Yorku!!! https://t.me/code17tv/2938
Nikad kraja ni virusima ni bakterijama.
70ih bio u Bg...ali srećom ostao na dvoje zaraženih..
Nemojte se plašiti, umrećete svakako jednog dana.
https://epoha.com.hr/2022/07/18/patolog-richard-hirschman-vadio-sam-krvne-ugruske-iz-vena-cijepljenih-ljudi/
nastavite jesti šišmiše, gamadi
Tako su nacisti tepali Mariboru
De isprepadajte ljude jos malo, nisu dovoljno isprepadani!
Varburg
Kako virus tako dugo nestane pa od jednom eto opet ta bolest.. ovo mi više liči kao da puštaju iz laboratorije.. ajde ulakšajte nam i bacite konačno sve što imate na nas.
eto ga ispiranje opet pocinjeeeeeeeeee
Gluho bilo