Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ti ces poslat, imas 50 kf u djepu i IQ < 60 kad ces shvatit da si niko i nista, da sam na tvom mjestu ubio bi se...ovo nema veze s gadafijem il slicno samo da se zna :)
Ne daj se Pukovniče!!!!!!!
ew dobre sanse za izrael-da napravi dobru transportnu luku za naftu.a oni koji su ratovali za par mjeseci će biti teroristi.hahahaaaaaa
This is SPARTA!
bice jos belaja bice
poturice, ode vam idol u helać.
A, GDJE SE STARO PSETO gadafi SAKRIO??? sad ću ja poslati koordinate amerikancima, da mogu te teroriste raketirati, kao i staru đukelu.