Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali smo sve ... a sada smo zrtve amerike i zapada :\'(
Nisu ni svjesni da ce sa tih 1.7 miliona dolara koje daju za to unaprijed svakoj porodici njihove djece i unucadi staviti dug od 1.7 miliona na ledja. O, sta uradise sebi.
@Englez , glu.p si ko 2 engleza u momentu ..
otkuda baš 1.7 ..zar nisu mogli zaokružiti na 2 ?
http://www.kip.ba/2011/08/24/libija-zabranjena-istina/
http://www.kip.ba/2011/08/24/libija-zabranjena-istina/
Koliko je ruzan,ne bih ni marke uzeo :D
Hahahah bio bi fazon da sad Gadafi izda nagradu za hapsenje Džalila od jedno 5 miliona eura.
@mirna: Imaj srece sto tebe nije drzao na uzici! Klad ne znas kako prolaze politicki disidenti, ond ane lupetaj!
Kad ga zalite, dovedite ga nama!...pa da imi imamo svasta toga besplatno
Onako ružna glava pa tako skupa . Sramota .
Libijci su imali posao, jeftinu hranu, jeftinu naftu , jeftin Internet čak su među prvim islamskim zemljama dobili Internet , jeftino zdravstvo.... a sada će imati sve to ali skuplje pa čak McDonalds.....a da ne govorim o građanskom ratu koji će izbiti oko komada vlasti . sve su to divljaci pohlepni ( ništa gori od nas) ali Gadafi ih je držao sve na uzici.
Džalil je objavio i ponudu za amnestiju za one koji pomognu u Gadafijevom hapšpenju ili ubistvu. za ovo treba dozivotno u zatvor. samo je trebao raspisati nagradu za silovanje gadafijeve zenskog pola rodbine, i nagradu 200.000 $.. ogavno.
postavlja se pitanje odakle pobunjenicima pare?
Predsjednistvo BiH (3-glavetana) je u proljece presudilo o bombardovanju Libije (BiH glas prevagnuo na Savjetu Bezbjednosti) i danas treba da priznaju \" Revolucionarnu Vlast ! SRAMOTA TADA I SADA. Nemamo mi ni vlasti ni drzave,sve je ovo Rotshildovo !
demokratija zapada: ubistvom do demokratije, citaj nafte.. Eno im Fiedel, eno im Sj. Korea pa nek njih oslobode, narod ne zna sta je internet i mobitel. A gadafi se mogao na druge nacine ukloniti.
morete vi mene nelajkat al ja živim ko car a vi