Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzasmine, Dzasmine! Dira me Hakala.
ja seljacina, nema nade za bosnu u pm... ni mrvice, samo sto nismo napali austriju, mozda cemo dogurati do francuske i njemacke?
Dragi brane, varaš se za tvoju informaciju Gadafi je 1992. godine poslao brod u luku Spliti po 1000 bosanske djece po 300 iz Breze i Kaknja i 400 iz Zenice među tom djecom sam i bio sam. U Garabuliju pored Tripolija nam je osnovao školu koju smo pohađali na našem jeziku jer sa nama je bilo 200 nastavnika on nas je dva puta tokom boravka posjetio i jasno je naznačio u svom govoru da smo protjerani od srpskog agrsora u kampu je cijelo vrijeme bila zastava sa ljiljanima. Kada se rat završio i mi pošli kući obećao nam je da će mo se ponovo sresti kada porastemo i ojačamo što je i ispunio pa sam ponovo imao sreću da putujem avionom koji je poslao po 100 djece (koji su rat proveli u libiji) u oktobru prošle godine. Primio nas je u šatoru uTripoliju uručio nam poklone i rekao sljedeće ja sam slušao: Na prostoru bivše SFRJ imam prijatelje i imam braću odnos prema mojim prijateljima bit će onakav kakav bude odnos prijatelja prema mojoj braći.! Sve rečeno bilo je prikazano na FTV prije mjesec!
jugoslaviju su razbili ameri i europljani,a srbija je bila instrument.. brane ima pravo !!! kao da avaz samo citate, i slusate sto reis kaze !
rodila ga majka pametnog
jugoslaviju su razbili ameri i europljani,a srbija je bila instrument.. brane ima pravo !!! milic vukasinovic je legenda !!! svima isto pravo,zbog toga nas i handre sa svojim vetom
Ala si mu odgovorio, svaka ti cast! Srbi na Gazimestanu i Milosevic su krivi sto se Jugoslavija raspala, a ne hrvatsko i muslimansko rukovodstvo. Svi dobro znamo koliko su se Tudjman i Izetbegovic borili da sacuvaju nasu zajednicku domovinu Jugoslaviju.
Brane topuz ino cet nicka ako je priznavao YU morao je priznavati i BIH. Jugoslavija se rodila u hiljadugodisnjoj slobodarskoj Bosni a umrla u fasistickoj kvazitvorevini Srbiji. U bivsoj Jugoslaviji Bosna je bila jedna od sest republika, zato ne lupetaj tope cet nicki.
Bojim se da si ti veca nakaza sa svojim razmisljanjem - a to sto se SFRJ raspala je dElo tvog Vozda sa Dedinja koji je umislio da sa tenkovima i artiljerijom od Vardara do Triglava moze da odrzi drzavu po SVOJIM arsinima i po guslarskim tonovima iz 1989 koji su onako tezacki uzvikivali HOCEMO ORUZJE. Toliko Branček, i postedi me srbodemagogije \"ko nas bre zavadi\" pa onda floskule \"nakazna BIH\". Ako ti je nakazna ima \"uredna\" Srbijica koja je sad hirurski cista i u kojoj tece med i mleko.
Pa iako je jedna politicka budala koji je svoj epitet stekao raznim floskulama tipa \"Srbi su nam prijatelji Bosnjaci nam braca\" tokom 92-95, a i inim ostalim budalestinama koje je izrekao - mora mu se priznati par prilicno istinitih izjava izmedju kojih je i ova. Medjutim na pocetku i na kraju svega on je samo politicka diktatorska budala koja odgovara (jos uvijek) kao vlastodrzacka marioneta Zapada, ponovo na kraju i na pocetku svega - zbog nafte. Tako da je malo sta relevantno sto on kaze danas i u ovakvom svjetskom okruzenju.
Interesantno da je ovaj velikan Gadafi duuugo nsiu zeljeli da priznavaju raspad SFRJ pa tako nit priznavanje one nakaze BiH kao i onaj VELIKAN Sadam Husein Iracki predsednik sto ga americki zlocinci ubise na pravdi boga Irak takodje unistise preko milion Iracana pobise 3 miliona Iracana osakatise Irak zagadise Husein Sadam niakd anije do smrti priznavao raspad SFRJ anit je iakda priznao nakaznu BiH. Zasto? Pa zato jer su znali d aje razbiajnje SFRJ njihove drzave velikog priajtelja sve americko-zapadna-cifutska zlo-rabota.
sami sebi buraz ko i sve ostalo...ako im sta treba oni otmu
Ko je uopšte ovoj ološi dao pravo veta? Ko su mi to oni?
pravi covjek svka mu cast
Co\'jk je u pravu! Sta su samo nama ti levati uradili, zemlju nam zatrovali je*o ih Butros Ghali!!!