Žestok udar na libijskog vođu
0
Gadafi pod istragom zbog zločina protiv čovječnosti
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERIMA I EVROPLJANIMA NESTAJE NAFTE A GADAFI JE NEDA DZABA..dok je davao naftu po dobroj cijeni nije im smetao iako je gori bio od Sadama... zbog nafte se sve brzo rijesava u 7 dana, izbaceni iz UN-a zabrana letova u 7 dana, nosac aviona odmah dopremljen sud za ratne zlocine odmah spreman... englezi salju avione da prebace izbjeglice u egipat zbjeglice ce biti izgovor da se naftne platforme zauzmu.. za mjesec dana ce ga se rijesiti i uspostaviti \'demokratiju\' HOCEMO LI NASJESTI NA JOS JEDAN TRICK IZ BIJELE KUCE
a zidovima, Rockefellerima, Schildtima i sl. nista! Ma normala. To u Iraqu, Afganistanu... nema covjecnosti? Zidovi su zasticeni kao bijeli medvjed!
@izjava Priče rekla kazala u režiji režimskih medija za ispiranje mozga poput CNN-a.
Već viđen scenario (vidjeti pod ICTY). Napakovaće mu već nešto \"miroljubivi\" Zapad. Generale samo naprijed do oslobođenja teritorije od terorista koje Zapad podržava.
Jedite g..vna ostavite covjeka na miru podrska puk.Gadafiju
Nafta jeftinija zbog nade u mirno resenje konflikta u Libiji Sirova nafta je pojeftinila danas na berzi u NJujorku na ispod 102 dolara za barel, ali je i dalje gotovo najskuplja još od 2008. godine, nakon što su preduzeti napori za mirno rešenje sukoba u Libiji iako su se istovremeno intenzivirali sukobi između pobunjenika i vladinih snaga u toj zemlji. Cena američke \"lake\" nafte za terminsku isporuku u aprilu je na NJujorškoj robnoj berzi pala za 80 centi na 101,43 dolara za barel, nakon jučerašnjeg rasta na najviši iznos još od 26. septembra 2008. od 102,23 dolara za barel, prenela je agencija AP. Istovremeno je evropska \"brent\" nafta na Međunarodnoj berzi petroleja u Londonu pojeftinila za 88 centi na 115,47 dolara za barel.
Kina protiv vojne intervencije u Libiji Kina je danas, dok rastu spekulacije o mogućoj vojnoj intervenciji NATO snaga, saopštila da se mora poštovati teritorijalni integritet Libije i da Savet bezbednosti UN mora odlučiti o daljim međunarodnim potezima prema toj zemlji.Predstavnica kineskog ministarstva inostranih poslova Điang Ju je rekla da oni \"veruju da razgovori relevantnih institucija Ujedinjenih nacija treba da dovedu do obnavljanja stabilnosti u Libiji\", preneo je AFP. Na pitanje novinara o stavu Kine prema mogućem vojnom udaru ili zavođenju zone zabranjenog leta nad Libijom, Điang je rekla: \"Mi treba da poštujemo suverenitet i teritorijalni integritet Libije\".
POSLE RODOLJUBIVIH PESAMA INCIDENT ISPRED KASARNE Tuča pijanih vojnih dobrovoljaca u Sinkovcu M. Ivanović | 03. 03. 2011. - LESKOVAC - Budući vojnici Vojske Srbije i 11 njihovih rođaka i prijatelja potukli su se prekjuče ispred vojne kasarne u Donjem Sinkovcu kod Leskovca, posle polučasovnog pevanja rodoljubivih pesama. Makljaža pesnicama i motkama trajala je oko 15 minuta, dok na poziv dežurnih vojnika nije stigla policija sa dva automobila i maricom, kao i dva vozila hitne pomoći. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238968/Tuca-pijanih-vojnih-dobrovoljaca-u-Sinkovcu
šta da pricam kad sve znaš NABIJEM TI GA MAMI SEKI I OSTALOM ZENSKOM RODU I PORODU DO GRLA
gaddafi samo udri
joj ovih levata sto bodre stavove zapada dabogda vam litar krvi bio litar benzina samo zato sto ste papci
Jedan ljekar je za El-Džeziru izjavio da u Tadžura bolnici u Tripoliju vojnici bacaju pacijente kroz prozor u kamione, izgladnjuju do smrti zatvorenike i kidnapuju djecu.
U Ammanu juce odrzani protesti Na protestima su bile i majke zatvorenika selefijskog pokreta koje su nosile transparente na kojima je pisalo: „Do kada će naši sinovi biti mučeni?!“ “Narod želi oslobađanje zatvorenika!” kao i „Ne noćnim provalama u naše kuće!“Sad Hunejti je za \'\'Sebil\'\' izjavio da će se pokreti i aktivnosti i dalje nastaviti sve dok svi pripadnici pokreta ne budu na slobodi. U tu svrhu on je najavio proteste za nedjelju, koji će se održati ispred zgrade jordanske vlade.Zatvor Sevvaka, koji se nalazi 100 kilometra južno od Ammana, zatvor je u kojem leži najveći broj selefija. Neki od njih su osuđeni na duži period, dok su drugi osuđeni na doživotni zatvor. http://www.youtube.com/watch?v=Accwlbrq1_w&feature=player_embedded
Hoce ameri naftu po svaku cijenu
Mostarac jarane, ti si jedan tipicni primjer onog dzamijskom misha koji je svoju guzicu u kraj mako i drzi dersove o cionistickim zavjerama. Daj ba smanji malo dogadjaj, Gadafi je megaloman, bolesnik (covjek ne da ima jednu sifru) i sto prije ode to bolje. A sad, sto ce sranja biti, bice. Sa svih strana, a bogami i od tvojih omiljenjih cionista.
za svu raju, mjesto pušaka,pištolja i neispravne harmonike nek se drže gitare
Specijalne snage vojske Velike Britanije, poznate pod skraćenicom SAS, nalaze se već deset dana u Libiji gdje pomažu evakuaciju britanskih državljana, tvrdi “Daily Telegraph”. Ovaj list piše da su sasovci spremni da krenu i u zauzimanje Gadafijevih skladišta bojnih otrova, koje bi, prema zapadnim procjenama, libijski diktator mogao da upotrijebi protiv sopstvenog naroda. Ovakav njegov potez vjerovatno bi poslužio za vojnu intervenciju zapadnih saveznika protiv Gadafija. Prema američkim izvorima, u Libiji je na tri odvojene lokacije uskladišteno oko deset tona ovih opasnih gasova, a britanskim specijalcima će vjerovatno biti dodeljen zadatak da skladišta stave pod svoju kontrolu. Uprkos tome što je pod uticajem SAD David Cameron, britanski premijer, ublažio ratnu retoriku, pojavile su se informacije da bi britanski borbeni avioni tipa “tajfun” mogli da budu prebačeni u bazu na Kipru kao uvod u intervenciju .