Pokušao bježati iz Sirta
0
Gadafi je ubijen u unakrsnoj vatri
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pukovnice,neka ti je vjecni rahmet !!!!
Damu se sudi je sigurno zaslužio ali ovakvu likvidaciju čitave porodice nije humano. Ali svjet je takav vladaju ubice, krvnici, inkvizitori u drugom obliku. Jedno je sigurno niko neće nadživiti životni vijek čovijeka ,a glavni sudija čeka na sve nas. Ako mislite da je ovaj život uzaludan i da umiremo bez razloga ubite se odmah.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150362228663094&set=vb.673498093&type=2&theater video koji niste jos vidili
Koje li slucajnosti da svi skoncaju na Bajram
Cuj umro nakon sto je dopremljen u bolnicu!
Ma kakva prelazna vlada itaj CIA, masoni,iluminati sotonisti, cionisti....
Dakle, posto je gadafi (bio) \"glavni\", niko mu nije smjeo nista predloziti niti se pobuniti, sto znaci da je \"gluplji\", odnosno da je demokratija i da smiju nesto drugo predloziti bio bi \"pametniji\".
Ovi pobunjenici se ponasaju kao gadafi jer su tako navikli, ja sam slusao price recimo prije naseg rata da su ucitelji u osnovnim skolama tukli djecu, i to je sve bilo normalno.. Gadafi da je svakog covjeka sam ubio nebi se ovo sigurn odesilo i predao bi se odma. Ovako lik je navikao 40? godina takav zivot, i tako da on ne zna drugacije, nema iskustva i ostalo. Tako da se on i dalje bori. Jest, pobjegao bi on sigurno u drugu drzavu, ali vidis da je \"zaglupio\" za toliko godina i takav je mentalitet covjeka, pa je tako na pocetku govorio da ima dobro naoruzanje (jer je on to svratno mislio, iako je to bilo staro preko 30-60 godina)... I tako je vjerovao do kraja - glup? Mozda bi bio \"pametniji\" da je komunicirao sa amerikom prije i ostalim zemljama, pa bi sad znao sta ga bar ceka i donjeo bi pametniju odluku. Sta je sad napravio? - pomrli \"njegovi\" odnosno narod odbrane gadafija, i naravno poginuli su i ovi drugi...a rezultat isti.
A gdje su sad borci za ljudska prava i dostojanstvo??? Pogotovo a.meri, nacija zlih vođa. Kada neko njihove gadja cipelom to je skandal a ovakvi snimci razvlacenja mrtvog tijela su ok? To mala djeca ne koja surfaju ne mogu vidjeti?
Sad mi je zao libijskog naroda koji ostaje bez besplatnog lijecenja i skolovanja. Umjesto \"diktature\" ce imati \"demokraciju\" koja ce im zagorcati zivote. Lijepa vremena kad smo i mi imali \"diktatora\" i zivjeli lijepo.
Što F.TV ispljuva sinoć re.isa zbog toga što nije još davno odbio ponuđenu hediju? Toliko Ti.tovih slika sa Gada.fijem i ni jednu ne pokazaše. Još mu J.NA i pilote obučavala.
Pa mora li bas svaki komentar biti Srpski? Imate li vi Srbi posao? Od cega zivite?
bosnje moje s,t,o,k,o moja! I onda se bunite kad Francuz, Englez velicaju Mladica i Karadzica. Vi nista drugo i bolje ne radite!!!!!
Gadafi je izresetan i pretucen kao pseto do smrti! Jeste bio diktator ali ovakva smrt samo govori o tome kakva je nova vlast koja ga je zamijenila! Uprkos autoritarnoj vlasti, Libija je bila ponosna zemlja a njen narod mnogo bolje zivio nego ostali narodi u susjedstvu. A sad ce vidjet kakav ce im zivot biti kad ih kolonizuju Ameri i Britanci i budu radili sa njima sto hoce, primjera ima koliko hocete svud po Africi i Aziji!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=176815772403019 uhvacen je ziv !!!!
zivjeli ste ko kraljevi u libiji, dok je gadafija bilo, sad cete zivjeti jos bolje, al\' u qrcu
kako vas nije sramota,da prenesete ovakvu vijest,kakva unakrsna vatra,covjek lincovan.a amerika je kretenska ,idiotska drzava,kao i sve zapadne vlade,ovo je novi kolonijalizam.napomena nisam musliman