Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
francuz ili francuskinja? francuz je mogao imati punicu, a francuskinja svekrvu...nikako obrnuto...
Koja nepismenost u kompletnom clanku, Boze sacuvaj! Uzas!
B.alijaći nepismenjaci - mama ti je svekrva, p.ccka ti m.atherina!
Je li srbin porijeklom, mora da je ! Ovo je srbima u krvi, nebeski genocidni narod !
Mi nudimo provjerene vijesti ! http://depo.ba/mediji/muskarac-ubio-dvoje-djece-suprugu-i-pomajku-a-potom-se-objesio Dođite na depo.ba, ostavite se kix.ba !
Francuz Mounir Abdelaziz pobio familiju jer mu je svekrva krmetinu za rucak spremila...
Pa valjda moze ubiti punicu a ne svekrvu zena-svekrva, muz- punica
a zipa ovo Dvije njegove kćerke od 7 i 10 godina, a suprugu i svekrvu je najvjerovatnije on ubio nožem... ...ja, i šta bi sa njegove dvije kćereke... joj automatike i profesionalizma majko...
i vi klixovci ste teze ublehe kakva svekrva i ne prepisujte tekstove jedni od drugih bar procitajte prije nego COPY PASTe
Samo Francuz ima svekrvu, umjesto punice, izgleda kod Francuza izmedju nogu .cka.pi. , dok Bosanac ima punicu, jer ima da.mu. medju none ! Emoj kixe , sta to radis !