Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste ga i vi zamrsili. Na kraju ce biti da je avion istjerao pilote i sam se zabio.
sad će mu naći ličnu na nekom planinskom vijencu, garant ispala kroz prozor i vidjeti da se zvao Ahmed Muhamed ibn Said :D :D
neuračunljiv :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj,rekao da nije kopilot terorista. Nego,sta je? Znaci,termin terorista je samo za muslimane "rezervisan"! Ne moze niko drugi biti terorista osim muslimana...cccc. Kakav glupan,majko moja! Ne da je terorista nego je ludak,umobolnik,monstrum... Pa i nije terorista,terorista je preblaga rijec! Gorio u paklu,aBd!
to je najcrnji vid terorizma, treba nazvati pravim imenom. terorizam. ubio je neduzne putnike, ako mu njie bilo stalo do zivota trebao je uraditi sam imao je milion nacina,, kukavica teroristicka.
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
evo kako funkcionise zapadnjacka logika: da je avion bio pun muslimana, kopilot bi bio heroj jer je spasio svijet od aviona punog terorista. posto niti kopilot je musliman, on nije terorista iako je su u avionu bili apsolutno vecinski nemuslimani (samo dvoje bosnja nisu bili kriscani) ipak cudi logika da je kopilot samo samoubica iako je ubio 99% kriscana u avionu. dakle, broji se samo je li izvrsilac musliman ili ne, nebitno koga je ubio pa makar se radilo i i milijardu kriscana. subhanala idiotske logike za inace "racionalne" zapadnjake.
Kakve budalastinje, u ovo je sigurno upetljan Ogulin Culibrk Oglo'... mora da je uputio jedan NU koji je zaledio mozak kopilota. Prvi put u zivotu cujem da je netko "lagano" spustao avion cijelih 18 minuta i zaletio se u planinu. Cak i mozak samoubica i terorista funkcionise na principu "sto brze to bolje" jer koliko god da ti je mozak ispran valjda zelis umrijeti sto brze a ne lagano spustati avion i brinuti se da li ce tko provaliti kroz vrata. Putnici nisu vristali sve do samog kraja, pa zar se nitko nije zabrinuo dok je kapetan lupao nogom po vratima, i na kraju slag na tortu, nasli su i drugu kutiju (Flight Data Recorder) ali bez memorijske kartice sa podacima, ispalo sve??! Pa i kod zescih udara i paljevina i mulja i ne znam ti cega, kutija je tu i moguce je ocitanje ili ne. Kazu dan prije radjen linijski pregled, vjerovatno radjen po noci i veca mogucnost za gresku. Sve lici na BS, lakse je svaliti sve na jednog covjeka nego na sistem odrzavanja, human factors, trening, itd...
postane kmica kad upaalim san andreas :/
svakim danom sve je vise PSIHICK IOBOLJELIH OSOBA NA JAKO POVJERLJIVIM FUNKCIJAMA TAKO DA U SVAKOM MOMENTU MOZEMO RACUNATI NA OVAKVE I SLICNE TRAGEDIJE NAZALOST
Čuj nije terorista a pobio toliko ljudi
Interesantno je da više članaka popularnih novina navode da je nepoznata religijska opredjeljenost kopilota. Tako je napisano da imam osjećaj da su htjeli reći "ne znamo da li je musliman".
Abu Andreas Lubitz Alli...
Ovo bi ujedno bila jeftinija opcija za Lufthans-u.Sve druge opcije bi ih jako puno kostale npr tehnicki neispravna letjelica i sl.Tuzbe unesrecenih obitelji bi jako mogle biti teske i bolne po dzep,ugled jedne ovako velike kompanije.Ubjedljivo najjeftinija opcija bi bila da je kopilot bio Abu el Ahmad.Mozda prikace ovom jadniku od kopilota Andreasu sliku kako uzima abdest unatrag dvije godine u jednoj od dzamija npr Egipta - europi bi bilo puno, puno interesantnije.No kako god avion ostaje prevozno sredstvo broj jedan ako se uzme u obzir koliko ih dnevno leti u svijetu.
Pa nije musliman i odmah ne moze biti terorista. Eto, kako oni sada odmah znaju da nije terorista?
oni koji poslije ovakve nesreće krene u kupovinu avionskih karata, zaista se mogu smatrati osobama bez grama osjećaja i poštovanja prema sebi
Vanbracno dijete pilota??? Kopilot!
#JE SUIS FEHRET SMAILAGIC
je suis airbus