Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postuj zakone drzave gdje se doselis. Ako ti smeta lijepo se odselis...
To sto je vlast obavezana ustavom i medjunarodnim ugovorima da postuje ljudska prava i slobode je bitno comme ci comme ca
prosjecan komentar pametnog bosnje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
čuj burkini pa koja budala je to smislila i kakve veze to ima s Islamom .
Što se mene tiče može i ronilačkom odijelu da hoda ali očigledno postoje razlozi zašto se zabranjuje a nisu vjerske prirode.
sto ne zabrane golotinju pa ne bih bilo sexualnih napada
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ljudi hodaju Spiderman i Batman odjelima i nikom ništa
to su te evropske vrijednosti kolonijalne odvratne francuske vlastele najodvratnija nacija na svijetu rame uz rame sa Portugalom
Disi buraz, bit ce bolje
Da se razumijemo, muslimanka sam al Burkini ne podržavam ni pod razno jer veze s islamom nema, pogotovu kupanje na bazenima itd. Ako si se opredijelila za taj način života onda budi u tome dosljedna.
Međutim, vi pričate nešto za Francusku kako su doseljenici iz S.Afrike došli zbog para itd - pa mamu im njihovu ne bi im niko tamo prismrdio da im nisu pokrali kolonizatori sve što se moglo pokrasti i nametnuli i svoj jezik i svoju kulturu i svoje zakone u tim zemljama. I vi sad pričate o pravdi. Licemjeri!
to sa vjerom nema veze...to samo arapski folklor koji je nametnut svim muslimanima
Ne razumijem zašto zabranjuju nošenje nečega što je sasvim normalno u odnosu na načine kako se druge djevojke "oblače" koje pokriju što je manje tijela moguće, da li je to vjerski razlog ili nešto drugo svjesno mi je glupo
Na plazu se ne ide u odjeci. Niko se ne skida gol na plazi ili bazenu, postoje sorcevi ili majice za kupanje, ali sad da ulazis od glave do pete pokriven , izgledajuci necisto..
Casne sestre se kupat mogu , yoga na javnom mjestu pozeljna, nudisticki parkovi u centru grada kao u Berlinu jako cool, namaz na javnom mjestu svakim danom bar u djelovima Bosne zabranjen, sve druge nosnje su odobrene I pozeljne , licemjerje nema granice, fujjjjj
Ma kad se to casne kupaju u odjeci ili polugole, gdje si ti vidio, sta pricas ti?? Ako ti se ne svidja , ne idi, ko te tjera
Francuska davno ukinula hidžabe na javnim mjestima, pa nezz da se i jedna muslimanska porodica odselila. Svi su iz Afrike tu došli primarno radi para i materijalne sigurnosti. To je svakom čovjeku (bez obzira na vjeru) na prvom mjestu. Onda pet praznih mjesta, pa idu Allahovi, Isusi, Krišne, Bude, p. materine, ideali ovakvi, ideali onakvi, itd, itd...
Jedna od stvari kod Arapa je da žele da nametnu pravila svoja gdje god dođu. Bili smo svjedoci maltretiranja BH djevojaka na Jablaničkom ako su u kostimu jer se to Arapima ne sviđa. Zamisli drskosti dođeš u neku stranu zemlju i napadaš ljude jer se ne ponašaju po pravilima tvog naroda.
Sloboda Jednakost Bratstvo CIRKUS
Muslimanka sam prije svega da se ogradim i zena, ali ja kad vidim da se neko u ovome kupa... Sva prasina, prljavstina iz ovog ulazi u bazen. Slazem se u potpunosti sa ovim.
Radi mene bi se mogle kupat i u skafanderu....ta ima veze kol'ko ce se obuc ili skinuti???
Nema ih ni kod nas u Tuzli
Podrska Francuskoj jer to oblacenje ne pripada Europskoj kulturi. Za nadat se da ce i ostale zemlje Europe sljediti ponenuti zakon ukljucujuci i BiH.
Pa ako je Evropa toliko losa onda neka prestanu dolaziti, neka se sele u oazu mira i cednosti poput Pakistana ili Saudijske, ko ih sprjecava??
Ja vodim kampanju burkini samo za ružne trebe. Valjal ova ha?
fuj