Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj holande ratovo bi ti da ima koristi al ne ameri i zedna Elizabeta su to podrucje poklopili davnih 30-ih a de Gaule i Chirac su isisali sto je bilo u africi. Tako ne laprdaj ...
Svi su uslovima ispunjeni da se NATO angažuje na rušenju još jednog Svi su uslovima ispunjeni da se NATO angažuje na rušenju još jednog režima (jedne socijalističke države) koja nije po mjeri zapadnog truhlog režima (jedne socijalističke države) koja nije po mjeri zapadnog truhlog kapitalizma. Međunarodna javnost neće sumnjati u kapitalizma. Međunarodna javnost neće sumnjati u ispravnost odluke da ispravnost odluke da se "diktator" uništi i usput pobije koji milion nedužnih civila (Muslimana), se "diktator" uništi i usput pobije koji milion nedužnih civila (Muslimana), jer ste sve vidjeli svojim očima na TV. Markale 2 su bile Experiment za jer ste sve vidjeli svojim očima na TV. Markale 2 su bile Experiment za budućnost, ko Jebe dokaze.
Da li će svijet ovako da oplakuje smrt nevine sirijske djece koja će biti kolateralna šteta nemilosrdnog odgovora IDILU ?
Zgrabi malo teritorije prije na bliskomistoku nego sto Putin uzme sve!
RIP žrtvama glupih islamističkih terorista. Samo da dodam da mi je Anissa Kate najdraža francuska glumica.